Akçakale’de Pazar Kavgası Yeniden Alevlendi: Esnaf Darp Edildi

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesindeki pazarda, önceki kavganın ardından 4 gün sonra bir grup, taş ve sopalarla esnafı darp etti. Olay anı cep telefonuyla kaydedilirken, darp edilen pazarcının yaralanmaması için vatandaşlar araya girdi. Soruşturma başlatıldı.

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesindeki pazarda, önceki kavganın ardından 4 gün sonra

Akçakale’de Pazarda Kavga Yol Açtı

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde meydana gelen pazar kavgası, ilk olayın üzerinden 4 gün geçtikten sonra yeniden patlak verdi. Taş ve sopalar ile bir pazarı basan bir grup, burada bulunan bir esnafa saldırarak darp etti.

Pazar İçi Gerginlik Sonrası Yaralanmalar

Yaşanan olayın detaylarına göre, kavga geçtiğimiz cumartesi günü Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde kurulan semt pazarında çıktı. Müşteri ve pazarcı arasında başlayan tartışma, bir anda kadınların da dahil olduğu bir kargaşaya dönüşerek 5 kişinin yaralanmasıyla sonuçlandı.

Yeni Bir Saldırı Gelişti

Aradan geçen beş günün ardından, pazar yerinde hazırlık yapan esnaf, karşısında eski husumetlilerini taş ve sopalarla görünce panikledi. Kalabalık grup tarafından yakalanan pazarcı, yere düşürülerek feci şekilde darp edildi. Çevredeki vatandaşlar duruma müdahale ederek yaralı esnafı kurtarmayı başardı. Darp anları ise çevredeki bir vatandaş tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

Olayın ardından yetkililer inceleme başlattı.