Dilovası Belediyesi, Yeni Araçlarıyla Hizmet Kalitesini Artırmaya Devam Ediyor

Dilovası Belediyesi, yeni araç tanıtımını düzenledi. Ramazan Ömeroğlu, belediye filosuna kazandırılan 11 aracın öz kaynaklarla değil, desteklerle alındığını belirtti. Kaymakam Dr. Metin Kubilay da araçların ilçeye fayda sağlayacağına inandığını ifade etti.

Dilovası Belediyesi, yeni araç tanıtımını düzenledi. Ramazan Ömeroğlu, belediye filosuna

### Dilovası Belediyesi, Yeni Araçlarıyla Hizmet Kalitesini Artırıyor

Dilovası Belediyesi, hizmetlerinin kalitesini yükseltmek ve acil durumlara daha etkin müdahale edebilmek amacıyla yeni araçlarını tanıttı.

Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu, göreve geldiği günden bu yana yapılan yatırımlarla birlikte belediye filosuna toplamda 11 araç eklediklerini açıkladı. Bu yeni araçlar arasında 5 adet kamyon, 2 kamyonet ve 4 binek otomobil yer alıyor. Araç tanıtım etkinliği, Dilovası Belediyesi’ne ait Tavşancıl Garajı’nda gerçekleştirildi.

### Törene Büyük Katılım

Törene, Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay, Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Serhat Canbaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, İYİ Parti İlçe Başkanı Güray Kondu, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Konuşma yapan Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu, yeni araçların yalnızca belediyenin kendi bütçesiyle değil, çeşitli destek ve iş birlikleriyle alındığını vurguladı. Ömeroğlu, “Yeni araçlarımız ile ilçemizin her noktasına daha süratli ulaşım sağlamayı hedefliyoruz. Bu yatırımlar, bütçemizi zorlamadan gerçekleştirildiği için bizim için oldukça değerlidir.” dedi.

### Yeni Araçlar ile Kalite Artışı

Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay da, “Yeni araçların ilçemize hayırlı olmasını ümit ediyorum. Başkanımız ve ekibi,Dilovası’nda önemli projelere imza atmaya devam ediyor. Bu araçların da hizmet kalitemizi artıracağına inanıyorum. Destek veren tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

Etkinlik sonunda, yeni araçların kurdelası kesilerek tanıtım tamamlandı.