Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Gaziantep’te Motosiklet ve Otomobil Çarpışmasında Genç Sürücü Hayatını Kaybetti

    Gaziantep’teki bir kavşakta Gaffar Ahmet Fırat (21) yönetimindeki motosiklet, Yakup Servet B. idaresindeki otomobille çarpıştı. Fırat hayatını kaybederken, otomobil sürücüsü olayın ardından karakola giderek teslim oldu. Soruşturma devam ediyor.

    Gaziantep’teki bir kavşakta Gaffar Ahmet Fırat (21) yönetimindeki motosiklet, Yakup

    Gaziantep’te Motosiklet Kazası: Genç Sürücü Hayatını Kaybetti

    Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde meydana gelen bir kaza, genç bir motosiklet sürücüsünün feci şekilde yaşamını yitirmesiyle sonuçlandı.

    Kaza, Ertuğrul Gazi Mahallesi’ndeki 32 nolu sokakta yer alan kavşakta gerçekleşti. İddialara göre, Gaffar Ahmet Fırat (21) yönetimindeki 27 BBP 099 plakalı motosiklet, Yakup Servet B. kontrolündeki 41 ADK 272 numaralı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü ağır yaralandı ve kaza sonrası olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi intikal etti.

    Motosiklet Sürücüsü Olay Yerinde Hayatını Kaybetti

    Sağlık ekipleri, olay yerinde yaptıkları kontroller sonucunda 21 yaşındaki Gaffar Ahmet Fırat’ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Fırat’ın cenazesi, olayda gerçekleştirilen işlemlerin tamamlanmasının ardından Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

    Kaza Sonrası Kaçan Otomobil Sürücüsü Karakola Teslim Oldu

    Kaza meydana geldikten sonra olay yerinden kaçan otomobil sürücüsü Yakup Servet B., daha sonra karakola giderek teslim oldu. Soruşturma başlatıldığı bildirildi.