Kırıkkale’de Jandarma Ekipleri, Hapis Cezası Bulunan 4 Şüpheliyi Yakaladı

Kırıkkale’de jandarma, çeşitli suçlardan aranan 4 kişiyi yakalayarak cezaevine gönderdi. D.B. (22), E.K. (20), N.K. (63) ve C.K. (50) hakkında kesinleşmiş hapis cezaları bulunmaktaydı. Operasyonlar Yahşihan ve Keskin ilçelerinde gerçekleştirildi.

Kırıkkale’de jandarma, çeşitli suçlardan aranan 4 kişiyi yakalayarak cezaevine gönderdi.

Kırıkkale’de Suçlulara Yönelik Jandarma Operasyonu

Kırıkkale’de, jandarma birimleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda, çeşitli suçlardan hüküm giymiş 4 kişi, cezaevine gönderildi.

Hedefe Yönelik Eş Zamanlı Operasyonlar

Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığı, aranan kişilerin yakalanması için etkili bir çalışma başlatarak, Yahşihan ve Keskin ilçelerinde eş zamanlı operasyonlar düzenledi. Yahşihan ilçesinde gerçekleştirilen operasyonlarda, “hırsızlık” suçundan aranan ve 3 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası olan D.B. (22) ile “uyuşturucu madde bulundurma” suçundan 2 yıl 8 ay hapis cezası olan E.K. (20) yakalandı.

Keskin İlçesindeki Hükümlü

Ayrıca, Yahşihan’da “sulama ve içme suyu tesislerine zarar verme” suçundan aranan N.K. (63) da 1 yıl 3 ay hapis cezasıyla cezaevine gönderildi. Keskin ilçesinde, “konut dokunulmazlığını ihlal” suçundan 1 yıl 8 ay hapis cezası bulunan C.K. (50) de jandarma ekipleri tarafından yakalanarak ceza infaz kurumuna teslim edildi.

Jandarma, suçlulara yönelik bu tür operasyonların devam edeceğini duyurdu.