Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    İnegöl’de Çıkan Sopalı Bıçaklı Kavgada Bir Şüpheli Tutuklandı, İki Kişi Yaralandı

    Bursa’nın İnegöl ilçesinde iki grup arasında yol verme meselesi nedeniyle çıkan kavgada 4 kişi yaralandı. Soner Akan (30) bıçakla Taha A.’yı yaralarken, diğer 3 şahıs darp sonucu hastaneye kaldırıldı. Jandarma, kaçan şüphelileri yakalayarak Soner Akan’ı tutukladı. Ağabeyi İlker A. serbest bırakıldı.

    Bursa'nın İnegöl ilçesinde iki grup arasında yol verme meselesi nedeniyle

    **İnegöl’de Sopalı ve Bıçaklı Kavga: 4 Yaralı, 1 Tutuklama**

    Bursa’nın İnegöl ilçesinde, iki grup arasında iki şahsın yaralanmasına yol açan sopalı ve bıçaklı bir kavga meydana geldi. Olayla ilgili olarak bir kişi tutuklandı.

    Olayın Gelişimi

    Cumartesi akşamı saat 20.00 civarında, İnegöl’e bağlı Yeniceköy Mahallesi’nde yaşanan olay, yol verme meselesi sebebiyle meydana gelen bir tartışmayla başladı. Soner Akan (30) ve ağabeyi İlker A. (32) arasında, karşı taraf olan Taha A. (18), Sabahattin A. (49), Oğuzhan A. (20) ve Salih A. (20) ile iletişime geçtikten sonra kavga çıktı. Bu kavga esnasında Soner A., Taha A.’yı bıçakla yaralarken, Sabahattin A., Oğuzhan A. ve Salih A. ise darp sonucunda yaralandı.

    Yaralıların Durumu ve Kaçış

    Söz konusu kavganın ardından şüpheliler olay yerinden kaçmayı başardı. Yaralanan dört kişi ise en kısa sürede ambulans ile İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne taşınarak tedavi altında alındı. Olay anı, bir amatör kamera tarafından kaydedildi ve görüntüler sosyal medyada geniş yankı buldu.

    Jandarmanın Hızlı Müdahalesi

    Olayın yaşanmasının ardından, Jandarma Komutanlığı ekipleri kaçan şüphelileri hızla yakalayarak gözaltına aldı. Soner Akan ve ağabeyi İlker A. sorgu işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildiler.

    Soner A. Tutuklandı

    Yargı süreci neticesinde Soner A., adam yaralama suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilirken, ağabeyi İlker A. serbest bırakıldı. Olaya dair detayların incelenmesi ve soruşturmanın devam edeceği belirtildi.