Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Adana’daki geri dönüşüm tesisinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

    Adana’nın Seyhan ilçesindeki bir geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangın, işçiler tarafından fark edilerek 112’ye bildirilmesiyle kontrol altına alındı. İtfaiye ekipleri ve polis, yangını söndürmek için yaklaşık iki saat çalıştı. Yangında can kaybı olmaması sevindirici olsa da fabrika büyük hasar gördü; yangının çıkış nedeni ise araştırılıyor.

    Adana'nın Seyhan ilçesindeki bir geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangın, işçiler

    Adana’da Geri Dönüşüm Fabrikasında Yangın Çıktı

    Adana’nın Seyhan ilçesine bağlı Yenidam Mahallesi’ndeki bir geri dönüşüm tesisinde meydana gelen yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı.

    Gece saatlerinde başlayan yangını fark eden çalışanlar, durumu hemen 112 Acil Servis’e bildirdi. Bunun üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ekipler, yangının büyümesini önlemek için hızla çalışmalara başladı. Yangına müdahale eden Adana Emniyet Müdürlüğü’ne ait Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA) da destek verdi.

    İtfaiye ve polis ekiplerinin yaklaşık iki saat süren yoğun çabaları sonucu yangın kontrol altına alındı. Yangının söndürülmesinin ardından itfaiye erleri, fabrikada soğutma çalışmalarına devam ediyor. Neyse ki, yangın sırasında can kaybı yaşanmazken, fabrikada büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Fabrikanın büyük bir kısmı küle dönerken, polis yangının çıkış sebebiyle ilgili detaylı bir soruşturma başlattı.