# Elazığlı Sporcular Dünya Kupası’ndan Başarıyla Döndü
Antalya’da düzenlenen Türkiye Açık WAKO Kickboks Dünya Kupası, 42 farklı ülkeden 3 bin 700 sporcunun katılımıyla gerçekleşti. Bu prestijli yarışmada, Türk sporcular dikkat çekici bir performans sergileyerek Elazığ’ı en iyi şekilde temsil ettiler.
## Olağanüstü Başarılar
Elazığlı sporculardan Musa Kaya, genç erkekler 60 kilo Full Contact kategorisinde Dünya Kupası şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza attı. Bunun yanı sıra, diğer sporcular da turnuvada 4 ikincilik ve 2 üçüncülük kazanarak adlarını başarı hikayelerine yazdırdılar.
## Tebrikler Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden
Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, bu anlamlı başarıyı kutlayarak, “Tüm sporcularımızı ve onları destekleyen antrenörlerimizi yürekten tebrik ediyoruz. Elde edilen bu başarılar, Elazığ’ın spor alanındaki potansiyelini göstermekte ve azimli gençliğimizin uluslararası düzeyde kendini kanıtladığının bir işareti niteliğindedir. Gençlerimizle gurur duyuyor ve her zaman yanlarında olduğumuzu yinelemek istiyoruz,” şeklinde bir açıklama yaptı.