Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Diyarbakır’da Esnaf Silahlı Saldırılara Hedef Olmaya Devam Ediyor

    Diyarbakır Bağlar’da esnaf Z.G, son iki yılda kimliği belirsiz kişiler tarafından 10 kez silahlı saldırıya uğrayarak kayıtdışılığı ile bilinen uyuşturucu satıcılarının hedefi oldu. Son saldırıda kolundan yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

    Diyarbakır Bağlar'da esnaf Z.G, son iki yılda kimliği belirsiz kişiler

    Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde bir işyeri sahibi, son iki yıldır kimliği belli olmayan kişilerin silahlı saldırılarına maruz kalıyor.

    Olayın Gelişimi

    Alınan bilgilere göre, 2023 yılında meydana gelen bir olay sonrası, şüpheli kişilerin tespit edilmesi amacıyla Z.G’ye ait iş yerinin güvenlik kameralarına ait kayıtlarına polis el koydu. Z.G, bu tarihten bu yana uyuşturucu satıcıları olarak adlandırılan kişilerin hedefi haline geldiğini belirterek tam 10 kez silahlı saldırıya uğradığını ifade etti.

    Son Saldırı ve müdahale

    Bugün ilçenin Kaynartepe Mahallesi’nde tekrar bir silahlı saldırıya uğrayan Z.G, bu saldırı sonucunda kolundan yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından ihbar üzerine, bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

    Saldırıya ilişkin soruşturma başlatıldığı bildirildi.