Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Gelibolu’da Dünya Hipertansiyon Günü’nde tansiyon ve şeker ölçümleri yapılarak sağlık farkındalığı artırıldı.

    17 Mayıs Dünya Hipertansiyon Günü kapsamında, Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde tansiyon ve şeker ölçümleri gerçekleştirildi. Gelibolu Sağlıklı Hayat Merkezi ekipleri, normal değerlerin dışında olanları aile hekimlerine yönlendirdi.

    17 Mayıs Dünya Hipertansiyon Günü kapsamında, Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde tansiyon

    Dünya Hipertansiyon Günü’nde Gelibolu’da Sağlık Kontrolleri Yapıldı

    Dünya Hipertansiyon Günü nedeniyle Çanakkale’nin Gelibolu ilçesi ve köylerinde topluma yönelik farkındalık etkinlikleri gerçekleştirildi.

    Bu kapsamda, 17 Mayıs tarihinde bölgede tansiyon ve şeker ölçümleri yapılmak üzere yerel sağlık çalışanları sahaya indi. Gelibolu Sağlıklı Hayat Merkezi’ne bağlı Kronik Hastalıklar Birimi personeli tarafından gerçekleştirilen sağlık kontrollerinde, ölçümlerin normal değerlerin altında veya üstünde çıkan bireyler, gerekli incelemeler için aile hekimliği birimlerine yönlendirildi.