Kırıkkale’de Dinlenme Tesisinde Yangın Koşulları Zorluğuyla Söndürüldü
Kırıkkale’de yer alan bir dinlenme tesisinde meydana gelen yangın, itfaiye ekiplerinin üstün çabaları sayesinde kontrol altına alındı.
Yangın, Kırıkkale-Konya karayolu üzerindeki Hacılar Beldesi’ndeki bir dinlenme tesisinde patlak verdi. Alınan bilgilere göre, işletmeci İ.Y.’ye ait olan tek katlı tesisin çatısında başlayan alevler hızla yayılarak tüm çatıyı etkisi altına aldı. Olayın ardından, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar sonucunda Kırıkkale Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekipleri yine de olay yerine gelerek müdahaleye başladı. Bunun yanı sıra çevre ilçelerden yardıma gelen ekipler de sürece katıldı. Jandarma ve AFAD ekipleri de güvenlik tedbiri olarak bölgede hazır bekleyiş sürdü.
İtfaiye Ekiplerinin Mücadelesi ve Son Durum
Ekiplerin yaklaşık iki saat süren yoğun mücadelesiyle yangın tamamen kontrol altına alındı. Söndürme işlemlerinde vatandaşların da yardımda bulunduğu gözlemlenirken, yangından sonra itfaiyecilerin bir süre soğutma çalışmaları gerçekleştirdiği belirtildi. Olayda herhangi bir can kaybı yaşanmazken, yangının nedenine dair detaylı bir inceleme başlatıldığı bildirildi.