Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Susurluk’ta Motosiklet Kazası: 1 Kişi Hayatını Kaybetti

    Balıkesir’in Susurluk ilçesinde sabah saatlerinde gerçekleşen motosiklet kazasında 50 yaşındaki İ.C.D. hayatını kaybetti. Sürücünün, yol çalışması için yerleştirilen uyarı tabelasına çarpması sonucu kaza meydana geldi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

    Balıkesir'in Susurluk ilçesinde sabah saatlerinde gerçekleşen motosiklet kazasında 50 yaşındaki

    Balıkesir’de Motosiklet Kazası: 1 Kişi Hayatını Kaybetti

    Balıkesir’in Susurluk bölgesinde gerçekleşen bir motosiklet kazası sonucunda bir kişi yaşamını yitirdi.

    Olay, sabah saatlerinde Susurluk yönünde ilerleyen motosiklet sürücüsünün, yol çalışmaları nedeniyle konulmuş olan uyarı levhasına çarpmasıyla gerçekleşti. Çarpmanın etkisiyle kontrolünü kaybeden motosiklet, kenardaki bariyerlere çarparak durabildi.

    Kaza ihbarının ardından, bölgeye jandarma ve acil sağlık ekipleri yönlendirildi. Yapılan ilk değerlendirmelerde, motosiklet sürücüsü İ.C.D. (50) olay yerinde yaşamını yitirmiş olarak bulundu.

    Kazanın ayrıntılarıyla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.