Manavgatlı Güreşçilerden Fethiye’de Önemli Başarılar!

Manavgat Belediyesi Güreş Kulübü, 3. Fethiye Yağlı Güreşleri’nde önemli bir başarıya imza attı. Mehmet Başkan Bozkurt Deste Küçük Boy’da birinci olurken, Ali Küçük Teşvik 1 Boy’da ikinci oldu. Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, bu başarıların gurur verici olduğunu belirterek, sporcuları ve antrenörleri kutladı.

Manavgat Belediyesi Güreş Kulübü, 3. Fethiye Yağlı Güreşleri'nde önemli bir

Manavgat Belediyesi Güreş Kulübü sporcuları, Fethiye’deki 3. Yağlı Güreşleri’nde önemli bir başarı elde etti. Deste Küçük Boy kategorisinde Mehmet Başkan Bozkurt, birincilik ödülünü kazanırken, Teşvik 1 Boy kategorisinde mücadele eden Ali Küçük ise ikinci olarak Manavgat’ın adını duyurdu.

Başarıların ardından konuşan Manavgat Belediye Başkanı Op. Dr. Niyazi Nefi Kara, genç sporcuların ata sporu yağlı güreşteki bu başarılı performanslarının kendilerini çok mutlu ettiğini ifade etti. Kara, “Altyapımızdan dünya genelinde başarılı güreşçiler yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Sporcularımızı ve antrenörlerimizi yürekten tebrik ediyorum. Manavgat Belediyesi olarak ata sporumuza desteğimiz her zaman devam edecek.” diye konuştu.