Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Konya’da Şehit Aileleri ve Gaziler İçin Devlet Övünç Madalyası Töreni Gerçekleştirildi

    Konya’da düzenlenen Devlet Övünç Madalyası Tevcih Töreni’nde, şehit yakınları ile gazilere madalyalar verildi. Vali İbrahim Akın, madalyaların kahramanlık ve sadakati gelecek nesillere aktaracağını belirtti. Tören, fotoğraf çekimiyle sona erdi.

    Konya'da düzenlenen Devlet Övünç Madalyası Tevcih Töreni'nde, şehit yakınları ile

    Konya’da şehit aileleri ve gaziler onurlandırıldı.

    Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü vesilesiyle Konya’da gerçekleşen Devlet Övünç Madalyası Tevcih Töreni, DSİ Konferans Salonu’nda yapıldı. Törende, şehit yakınlarına ve gazilere onurlandırma ödülleri takdim edildi. Konya Valisi İbrahim Akın, törende yaptığı konuşmada, “Şehitlerimizin aileleri ve kahraman gazilerimiz, devletimizin en yüksek takdirini temsil eden bu madalyalarla onurlandırılıyor. Bu madalyalar, şehit ve gazilerimizin vatanseverliklerini gelecek kuşaklara aktaracaktır” ifadelerini kullandı.

    Tören, madalya dağıtımının ardından katılımcılarla birlikte çekilen toplu fotoğrafla sona erdi. Etkinliğe, çeşitli protokol üyeleri, şehit aileleri, gaziler ve yakınları katılım gösterdi.