Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Antalyaspor’un Yeni Yönetimi, Başkan Muhittin Böcek ile Bir Araya Geldi

    Antalyaspor Kulübü Başkanı Mustafa Ergün, yeni yönetimiyle birlikte Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i ziyaret etti. Böcek, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak destek sözü verirken, Ergün, altyapı projeleri ve yaz festivali ile kulübe yeni gelir elde etmeyi hedeflediklerini aktardı.

    Antalyaspor Kulübü Başkanı Mustafa Ergün, yeni yönetimiyle birlikte Antalya Büyükşehir

    Antalyaspor’un yeni Kulüp Başkanı Mustafa Ergün ve yönetim kurulu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i ziyaret ederek destek talebinde bulundu. Başkan Böcek, ziyarette bulunan yeni yönetime başarılar dileyerek, Antalyaspor’un her zaman yanında olacaklarını ifade etti.

    Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalyaspor Kulübü’nün yeni yönetimi ile bir araya geldi. Yeni yönetime başarılar dileyen Başkan Böcek, Antalyaspor’un gelişiminde önemli roller üstlenen iş insanlarının katkısıyla oluşan yönetim için duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Antalyaspor’un menfaati için birlikte çalışmalıyız. Spor ve siyaset konularını birbirinden ayırarak ilerlemek gerektiğine inanıyorum. Destek veren herkese teşekkür ederim; Büyükşehir Belediyesi olarak güzel projelere imza atacağız” değerlendirmesinde bulundu.

    Mustafa Ergün, taraftar kökenli biri olduğunu vurgulayarak, “Büyük bir ekip oluşturduk. Altyapımızda 3 bin 500 çocuk, çeşitli spor dallarında eğitim alıyor. Kulübümüz şu an gelir elde edemiyor; fakat yeni gelir projeleri üzerinde çalışıyoruz. Ayrıca, Haziran ayında düzenlemeyi planladığımız 3 günlük Antalyaspor Yaz Festivali konserleri ile kaynak yaratmayı hedefliyoruz” dedi.

    Ziyaretin sonunda Başkan Ergün, Başkan Böcek’e anı olarak Antalyaspor temalı bir atkı ve üzerinde ‘Muhittin Böcek’ yazılı forma hediye etti.