Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Birinci Basamak Sağlık Hizmetleri için Temel Eğitim Programı’nın İkinci Oturumu Gerçekleştirildi

    Sağlık Bakanlığı’nın 2024-2028 Stratejik Planı çerçevesinde, “Birinci Basamak Sağlık Hizmetleri Temel Eğitimleri” programının ikinci oturumu, 13-14 Şubat 2025 tarihlerinde İl Sağlık Müdürlüğü’nde düzenlendi. Aksu ve Döşemealtı İlçe Sağlık Müdürlüğü personelinin katılımıyla gerçekleştirilen eğitimde, sağlık çalışanlarının yetkinlikleri artırıldı ve motivasyonları yükseltildi. Katılımcılara sertifikaları verildi.

    Sağlık Bakanlığı'nın 2024-2028 Stratejik Planı çerçevesinde, "Birinci Basamak Sağlık Hizmetleri

    Sağlık Bakanlığı, 2024-2028 Stratejik Planı çerçevesinde birinci basamak sağlık hizmetlerinin verimliliğini artırmayı ve sağlık personelinin yetkinlik düzeyini yükseltmeyi amaçlayan “Birinci Basamak Sağlık Hizmetleri Temel Eğitimleri” programının ikinci oturumunu 13-14 Şubat 2025 tarihlerinde düzenledi.

    Eğitim, İl Sağlık Müdürlüğü ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı’nın işbirliğiyle hayata geçirilirken, İl Sağlık Müdürlüğü’nün Turkuaz Toplantı Salonu’nda yapıldı. Aksu ile Döşemealtı İlçe Sağlık Müdürlüğü ekiplerinin katıldığı etkinlikte, sağlık çalışanlarının mesleki becerilerinin geliştirilmesi, motivasyonlarının artırılması ve sahada karşılaştıkları zorluklara yönelik çözüm önerileri geliştirilmesi amaçlandı.

    Programın sonunda katılımcılara sertifikaları verilirken, birinci basamak sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi için ihtiyaçların sürdüreceği mesajı da katılımcılarla paylaşıldı.