68 Suç Kaydıyla Aranan Şahıs, İzmir’de Uygulama Noktasında Uyuşturucuyla Yakalandı

İzmir’in Konak ilçesinde, 68 suç kaydı bulunan S.Ç. (26), uygulama noktasında gözaltına alındı. Üzerinden 54 sentetik uyuşturucu hap çıkan S.Ç., mahkemece tutuklandı. G.Y. (22) ile birlikte durdurulan zanlıların üzerinden uyuşturucu madde ele geçirildi.

İzmir’in Konak ilçesinde, 68 suç kaydı bulunan S.Ç. (26), uygulama

**68 Suç Dosyasıyla Aranan Şahıs Uyuşturucuyla Yakalandı**

İzmir’in Konak ilçesinde, üzerinde uyuşturucu maddeyle birlikte yakalanan bir şahıs, 68 suç dosyasıyla arandığı bilgisiyle dikkat çekti.

Uygulama Noktasında Yakalandı

Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narko-Alan ekipleri, geçtiğimiz gün bir uygulama noktasında şüpheli hareketler sergileyen S.Ç. (26) ve G.Y. (22) isimli iki kişiyi durdurdu. Şahıslara yönelik yapılan kimlik kontrolü sırasında S.Ç.’nin 68 ayrı suçtan arandığı belirlendi.

Uyuşturucu Maddeler Ele Geçirildi

Yapılan detaylı üst aramasında, S.Ç.’nin üzerinde toplamda 54 adet sentetik uyuşturucu hap bulundu. Narko-Alan ekipleri, elde ettikleri bu bulgularla birlikte şahsı gözaltına aldı.

S.Ç., emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Bu olay, İzmir’deki uyuşturucu ile mücadele çalışmalarının ne denli titiz sürdüğünü bir kez daha gösterdi.