Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    “500 Sporcunun Katıldığı 4. Geleneksel U12 Sivasspor Cup, Sivas’ta Başladı”

    Sivas 4 Eylül Spor Vadisi’nde düzenlenen “4. Geleneksel U12 Sivasspor Cup”, 36 takım ve 500 sporcunun katılımıyla başladı. Özbelsan Sivasspor kaptanı Uğur Çiftçi ve Sivas Gençlik ve Spor Faaliyetleri Şube Müdürü Ufuk Demir, sporculara başarı diledi. Fair-play mesajı vurgulandı.

    Sivas 4 Eylül Spor Vadisi’nde düzenlenen "4. Geleneksel U12 Sivasspor

    4. Geleneksel U12 Sivasspor Cup Başladı

    Türkiye genelinden gelen 500 sporcunun yer aldığı “4. Geleneksel U12 Sivasspor Cup”, Sivas’taki 4 Eylül Spor Vadisi Futbol Sahası’nda start aldı.

    Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün Destekleriyle Gerçekleşiyor

    Özbelsan Sivasspor ve Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen turnuvanın açılış seremonisi, 4 Eylül Spor Vadisi’nde yapıldı. Organizasyona Türkiye’nin 20 farklı ilinden 36 takım katılarak yaklaşık 500 sporcu, futbol maçlarına start vermek üzere sahada yerini aldı.

    Fair Play ve Dostluk Vurgusu

    Açılışta söz alan Özbelsan Sivasspor kaptanı Uğur Çiftçi ile Sivas Gençlik ve Spor Faaliyetleri Şube Müdürü Ufuk Demir, turnuvaya katılan tüm takımlara başarılarını iletti. Konuşmalarında özellikle fair-play ilkelerine vurgu yapan yöneticiler, sporcuların dostluk ve kardeşlik duygularını öncelikli olarak benimsemeleri gerektiğini belirtti.