Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    26. Türkiye Spor Yazarları Derneği Koşusu, Yarın İzmir’de Yapılacak

    Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şubesi Koşusu, 26. kez yarın Şirinyer Hipodromu’nda gerçekleştirilecek. 4 yaş ve üzeri İngiliz atların katılacağı yarış, saat 16.30’da başlayacak ve 11 safkan mücadele edecek.

    Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şubesi Koşusu, 26. kez

    Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şubesi Koşusu, yarın 26. kez Türkiye Jokey Kulübü ve İzmir Hipodrom Müdürlüğü tarafından organize edilecek.

    Bu önemli etkinlik, her yıl olduğu gibi, yarın Şirinyer Hipodromu’nda saat 16.30’da gerçekleştirilecek ve burada kupa sahibi belirlenecek. Koşuya katılacak olan 4 yaşındaki ve üzerindeki İngiliz atları, 2 bin metre uzunluğundaki çim pistte mücadele edecek. Yarış için toplamda 11 safkan kayıt yaptırdı.

    Koronavirüs salgını nedeniyle 2020’de gerçekleşmeyen bu geleneksel organizasyon, 1999 yılından beri düzenleniyor. Geçtiğimiz yılki yarışta, 1900 metre kum pistte, Jokey Bekir Mert Mırık’ın bindiği Batman Çocuğu isimli at birinciliği elde etmişti.