Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    26. İş Dünyası Zirvesi, Antalya’nın Kemer İlçesinde Yapılacak ve İş Dünyası İçin Yeni Fırsatlar Sunacak

    BAKSİFED, Antalya’nın Kemer ilçesinde 28-30 Kasım tarihleri arasında 26. İş Dünyası Zirvesi’ni düzenleyecek. Başkan Mustafa Cengiz, zirvenin önemli bir dertleşme platformu olacağını ve katılımın arttığını ifade etti. Zirve, yeşil dönüşüm, dijitalleşme gibi konuları ele alacak.

    BAKSİFED, Antalya'nın Kemer ilçesinde 28-30 Kasım tarihleri arasında 26. İş

    26. İş Dünyası Zirvesi Kemer’de Gerçekleşecek

    Batı Akdeniz Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (BAKSİFED) tarafından organize edilen 26. İş Dünyası Zirvesi, bu yıl Antalya’nın Kemer ilçesinde yapılacak. BAKSİFED Başkanı Mustafa Cengiz, “Önceki 25 zirveden daha kapsamlı bir organizasyon hazırladık. İş dünyasının birbirleriyle dertleşmeye ihtiyacı var, talepler bunu gösteriyor” şeklinde ifade etti.

    Detaylar ve Tarih Aralığı

    26. İş Dünyası Zirvesi, Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) işbirliği ile 28-30 Kasım tarihlerinde Antalya’nın Kemer semtinde düzenlenecek. Zirvenin tanıtım toplantısında BAKSİFED Başkanı Mustafa Cengiz ile ANTGİAD Başkanı Ercan Yavaş da yer aldı.

    Zirvenin Programına Dair Bilgiler

    Zirvenin kapsamı hakkında bilgi veren Cengiz, organizasyonu güçlendirmek amacıyla etkinliğin süresini üç güne çıkardıklarını aktardı. Cengiz, açılışın tarihi Phaselis’te gerçekleştirileceğini belirtirken, Antalya’nın tarihî ve kültürel önemi ile ticaret merkezinin ülke ekonomisine katkısı hakkında detaylı bilgiler sunulacağını vurguladı. Ayrıca, 2026 ekonomik görünümüne dair çeşitli sunumların yapılacağını da sözlerine ekledi.

    Yoğun İlgi ve İş Dünyasına Yönelik Fırsatlar

    Zirveye olan büyük ilginin altını çizen Cengiz, başlangıçta 250 oda ile yola çıktıklarını, talebin 310 odaya çıktığını açıkladı. İş dünyasının dertleşebileceği bir platform arayışında olduğunu belirten Cengiz, bu zirvenin onlara en uygun fırsatı sunduğunu ifade etti. Ayrıca, bu yılki temanın “Küresel Kırılma Döneminde Türkiye” olduğunu hatırlatarak, yeşil dönüşüm, dijital dönüşüm, gençlik ve kadın istihdamı konularında alt komisyon toplantıları yapılacağını duyurdu. Cengiz, ticaret savaşları ve ekonomik dalgalanmaların tüm ülkeleri etkilediğini, bu nedenle şirketlerin stratejik konumlanmalarının son derece önemli olduğunu belirtti.