23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Taekwondo Müsabakaları Tınaztepe Spor Salonu’nda Tamamlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilen Taekwondo yarışmaları, Tınaztepe Spor Salonu’nda tamamlandı.

Yarışmalarda başarılı olan sporculara ödüllerini Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ile diğer protokol üyeleri takdim etti.

İl Müdürü Kasapoğlu, genç atletlerin gösterdiği başarıların son derece sevindirici olduğunu ifade ederek, “Sporcularımızın sergilediği bu olağanüstü başarılar, yalnızca Taekwondo’nun değil, aynı zamanda tüm spor branşlarının önemini ve ülkemizin geleceği açısından taşıdığı anlamı ortaya koyuyor. Gençlerimize her alanda destek vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Yorum yapın

Exit mobile version