Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    2025 Para Okçuluk Türkiye Kupası’nda Kayseri Spor A.Ş. Tarihe Geçti: 3 Madalya ile Dönüyorlar

    Kayseri Spor A.Ş. 2025 Para Okçuluk Türkiye Kupası 2. Ayak Yarışması’nda Antalya’da 3 madalya kazandı. Şehit Kemikkıran Türkiye ikincisi olurken, Kenan Babaoğlu Türkiye üçüncüsü ve Babaoğlu-Tanju Kula takımı Türkiye şampiyonu oldu. Başkana tebrikler!

    Kayseri Spor A.Ş. 2025 Para Okçuluk Türkiye Kupası 2. Ayak

    2025 Para Okçuluk Türkiye Kupası’nın 2. Ayak Yarışması, 28-29 Nisan 2025 tarihlerinde Antalya’da gerçekleştirildi. Bu önemli etkinlikte, Kayseri Spor A.Ş. Spor Kulübü’nden katılan sporcular, 1 altın, 1 gümüş ve 1 bronz madalya ile toplamda 3 madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attılar.

    Yarışmalarda, Kayseri Spor A.Ş. yönlendirdiği sporcular, öne çıkan dereceler elde etti. Makaralı Yay W1 Erkekler Kategorisi’nde Şehit Kemikkıran Türkiye ikincisi olurken, Makaralı Yay Erkekler Open Kategorisi’nde Kenan Babaoğlu Türkiye şampiyonası üçüncüsü oldu. Ayrıca, Makaralı Yay Erkekler Open Takım Kategorisi’nde, Kenan Babaoğlu ve Tanju Kula’dan oluşan ekip, Türkiye şampiyonu unvanını kazandı.

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri’yi gururla temsil eden bu sporcuları ve onların yetişmesinde katkıda bulunan antrenörler Emre Çömez ile Furkan Dernekli’yi tebrik etti. Ayrıca, sporcuların gelecekte de benzer başarılara imza atmasını diledi.