2025-2026 U17 Kızlar Gelişim Ligi’nde Kayseri’yi Temsil Edecek Üç Takım Belirlendi

1 Min Read

U17 Kızlar Gelişim Ligi’nde Başvuru Süreci Tamamlandı

2025-2026 sezonuna dair U17 Kızlar Gelişim Ligi için başvurular sona erdi. Bu sezon, katılım şartlarını karşılayan toplamda 150 takım turnuvaya katılacak. Kayseri, bu ligde 3 takımla temsil ediliyor.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), önümüzdeki sezon gerçekleştirilecek olan U17 Kızlar Gelişim Ligi’nin katılımcılarını açıkladı. Katılım koşullarını yerine getiren 150 ekip, U17 Gelişim Ligi’nde mücadele etme fırsatını elde etti. Kayseri ilinden ise Kılıçaslan Yıldızspor, Kayseri Kadın FK ve Kayseri Gençlerbirliği takımları, bu prestijli ligde yer alma hakkı kazanarak Kayseri’yi temsil edecekler.

Müsabaka Yapısı ve Gruplar Belli Olacak

Kadın Futbol Süper Ligi takımlarının katılımının zorunlu olduğu bu ligin maç yapısı ve grupları hakkında detaylar, önümüzdeki günlerde duyurulacak. Gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version