Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    2. Aydın Kitap Fuarı’nda Başkan Çerçioğlu, Yazarlarla Keyifli Sohbetler Gerçekleştirdi

    Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 2. Aydın Kitap Fuarı, Başkan Özlem Çerçioğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilerek 100 binden fazla ziyaretçiyi ağırladı. Çerçioğlu, yazarlar Mustafa Balbay, Saygı Öztürk ve Anooshirvan Miandji ile buluşarak edebi sohbetler yaptı.

    Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği 2. Aydın Kitap Fuarı, Başkan Özlem

    2. Aydın Kitap Fuarı’nda Yazarlarla Buluşma

    Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin organizasyonuyla Fuar Aydın alanında gerçekleştirilen 2. Aydın Kitap Fuarı, geniş bir katılımla ziyaretçilerini ağırladı. Başkan Özlem Çerçioğlu, ünlü yazarlar Mustafa Balbay, Saygı Öztürk ve Anooshirvan Miandji ile bir araya gelerek keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

    Fuar Aydın’da Edebiyatın Büyüsü

    Aydın Tekstil Park içerisinde konumlanan Fuar Aydın, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tarafından kamulaştırılarak açılmıştır. 2. Aydın Kitap Fuarı, kitapseverler için ikinci kez kapılarını araladı. Fuar boyunca, Aydın ve çevresinden gelen yaklaşık 100 bin vatandaş, edebiyatla dolu bu etkinliği ziyaret etti. Dönemin popüler yazarları, sanatçıları ve bilim insanları burada söyleşiler düzenleyerek okurlarıyla buluşma imkanı buldu.

    Başkan Çerçioğlu’ndan Teşekkür Mesajı

    Aydın Kitap Fuarı’na katılarak yazarlarla bir araya gelen Başkan Özlem Çerçioğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “2. Aydın Kitap Fuarı’nda, Fuar Aydın’da bizi onurlandıran yazarlarımız Mustafa Balbay, Saygı Öztürk ve Anooshirvan Miandji ile bir araya geldik. Değerli sohbetleri için kendilerine teşekkür ediyorum” ifadesine yer verdi.