15 Temmuz Kutlamaları Çıldır’da Şehitler Anısına Yoğun Katılımla Gerçekleşti

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, Çıldır’da yoğun katılımla kutlandı. Kaymakam Barış Aytürk, Belediye Başkanı K. Yakup Azizoğlu ve diğer protokol üyeleri etkinlikte yer aldı. Program, Mevlid-i Şerif, yürüyüş ve ardından düzenlenen salon etkinlikleriyle devam etti. Katılımcılara çorba ve çay ikramı yapıldı.

Bu haberin fotoğrafı yok

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Kutlamaları Başladı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, Çıldır İlçe Kaymakamlığı’nın hazırladığı program çerçevesinde halk yoğun katılımı ile kutlandı.

Protokol ve Katılımcılar

Programa İlçe Kaymakamı Barış Aytürk, Belediye Başkanı K. Yakup Azizoğlu, Tabur Komutanı Mesut Günfer, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi A. Rıfat Vural, AK Parti İlçe Başkanı Kürşat Gündoğdu, MHP İlçe Başkanı Özgür Yılmaz, kurum ve STK yöneticileriyle ilçe halkı katıldı.

Mevlid-i Şerif ve Yürüyüş

Anma ve kutlama programı Resul Aslan Camiinde şehitler için Mevlid-i Şerif okunmasıyla başladı. Kotanlı Köyünde bulunan şehitliğin ziyareti ve duaların okunmasının ardından yürüyüş düzenlendi.

Salon Programı ve İkramlar

Yürüyüş sonrası Çıldır Gençlik Merkezini salonunda devam eden programda saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından İlçe Kaymakamı Barış Aytürk’ün günün anlam ve önemini belirten konuşması yer aldı. Etkinlikte ayrıca 15 Temmuz slayt gösterisi izlendi. Halk Ozanı Mehmet Oktay’ın şiir ve türküleriyle salon programı son buldu. Salon programının ardından Çıldır Hükümet Konağı bahçesinde katılımcılara çorba ve çay ikramı yapıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı