15 Temmuz Anma Programı Kocaeli’de Düzenlendi: Şehitler Unutulmadı

Kocaeli’nin İzmit ilçesindeki Bağçeşme Şehitliği’nde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anısına düzenlenen programda, Vali İlhami Aktaş ve diğer katılımcılar şehitlerin kabirlerini ziyaret edip Kur’an okudu. Şehit aileleri ve vatandaşlar da törende yer aldı.

Bu haberin fotoğrafı yok

Bağçeşme Şehitliği’nde Anma Töreni

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle Kocaeli’nin İzmit ilçesindeki Bağçeşme Şehitliği’nde geniş katılımlı bir anma etkinliği gerçekleştirildi.

Hain kalkışmanın 9. yıl dönümü dolayısıyla, Kocaeli Valiliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen bu anlamlı programda, şehitlerin mezarları ziyaret edilerek Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı.

Katılımcılar arasında Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Deniz Eğitim ve Öğretim Garnizon Komutanı Tümamiral Hüseyin Tığlı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Murat Bozkurt, siyasi partilerin il başkanları, şehit aileleri, gaziler ve birçok vatandaş yer aldı. Törende, şehitlerin anısına karanfiller bırakıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı