Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    10. Yıl Dönümünü Futbol Sahasında Kutlayan Öğretmen Veli Karadeniz Duygusal Anlar Yaşadı

    Adana’da düzenlenen mahalleler arası Kurtuluş Futbol Turnuvası’nda öğretmen Veli Karadeniz, 10. evlilik yıl dönümünü sahada kutladı. Eşi Özlem Karadeniz, eşinin futbol tutkusunu destekleyerek mutlu bir anı yaşadı. Turnuvanın organize edilmesinde Belediye Başkanı Mustafa Atlı’nın katkısıyla dostluk pekişti.

    Adana'da düzenlenen mahalleler arası Kurtuluş Futbol Turnuvası’nda öğretmen Veli Karadeniz,

    Adana’da Futbola Doyulmaz Anlar

    Adana’nın Kozan ilçesinde düzenlenen mahalleler arası Kurtuluş Futbol Turnuvası’na katılan öğretmen Veli Karadeniz, 10. evlilik yıl dönümünü unutulmaz bir sahne ile kutladı.

    Veli Karadeniz, turnuvada sahaya çıktığında, “Birlikte evlilik yıl dönümüz kutlu olsun” yazılı pankartla takım arkadaşlarıyla birlikte yer aldı. İki çocuk babası olan Karadeniz, eşi için hazırladığı sürpriz ile büyük takdir topladı.

    Futbol ve Aşk İkisinin Birleşimi

    Maçta, evliliklerinin 10. yılına özel pankartla sahaya çıkan Veli Karadeniz, “Bugün 10. evlilik yıl dönümümüz. Eşimin futbol sevgisini biliyorum, ben de ona olan sevgimi göstermek istedim. Arkadaşlarımın desteğiyle bu özel anı yaşamak benim için çok önemliydi” ifadelerini kullandı.

    Ulaşabilecek En Güzel Anı

    Özlem Karadeniz, eşinin sürprizi ile oldukça mutlu olduğunu dile getirerek, “10. evlilik yıl dönümümüzü kutlayarak hoş bir anı oluşturduk. Eşimin futbol tutkusunu bildiğim için onunla birlikte olmak istedim. Mutlu bir evliliğin en önemli unsurları sevgi ve saygıdır” dedi.

    Kozan Belediye Başkanı Mustafa Atlı, turnuvanın kardeşlik ve dostluk bağlarını pekiştirdiğini belirtirken, etkinlikte gerçekleşen maçların bu değerleri pekiştirdiğini vurguladı. Kozan Belediyesi Spor Sorumlusu Ersan Bozkurt ise, turnuvanın dostluk ve kardeşliğin ön plana çıktığı bir ortam sunduğunu, adeta Süper Lig heyecanını yaşattığını söyledi.