Günlük Burç Yorumları,Koç Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Boğa Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,İkizler Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Yengeç Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Aslan Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Başak Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Terazi Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Akrep Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Yay Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Oğlak Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Kova Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Balık Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları

İşte 13 Aralık 2019 Cuma Günlük Burç Yorumları…

 

13 Aralık 2019 Cuma Koç Burcu Günlük Yorumu – (21 Mart – 20 Nisan)

Birisi ile ortak olarak yaptığınız parasal gününüzü oldukça meşgul edecek ve etkileyecek gibi görünüyor. Korku ve endişe duyduğunuz bazı sorunlar var. Bu konular ile ilgilenmek zorunda kalma gibi bir durumunuz olabilir. Elinizde olmadan bazı problemler yaşamanız gayet normaldir. Bunu kabullenmeli ve yaşantınıza devam etmelisiniz. Para ve ödemeleriniz konuda bir yapılandırma yaptırmak isteyebilirsiniz. Bu kararınız sizi duygusal yönden oldukça etkileyebilir. Bu sayede kişilere olan bağlılığınız biraz daha artacaktır. Zor bir dönem geçirseniz de moralinizi bozmamalı ve hayata sıkı sıkı tutunmalısınız. Her kötü durumun bir sonu vardır.

 

13 Aralık 2019 Cuma Boğa Burcu Günlük Yorumu – (21 Nisan / 21 Mayıs)

 

Bu sıralar hayatınız tamamen eşiniz ile alakalı sorunlar ile dolu ve bu da sizi oldukça meşgul ediyor. İnsanlar ile denge ve uyum sağlamak için biraz çaba göstermeniz gerekebilir. Elinizde olmayan nedenlerden sizi biraz zorlayacak durumlar ile karşı karşıya kalmanız mümkün gibi gözüküyor. Bugün bir takım anlaşmalar ve sözleşmeler yapabilirsiniz. Fakat eğer karlı çıkmak istiyorsanız bu anlaşmalar ve sözleşmelere biraz daha dikkatli yaklaşmalısınız. Bugün hiç ummadığınız anda küçük kazalar atlatabilirsiniz. Hızlı hareket etmemeli ve daha sakin davranmanızda fayda var. Aksi takdir  de daha büyük kazalar geçirebilirsiniz.

 

13 Aralık 2019 Cuma İkizler Burcu Günlük Yorumu – (22 Mayıs / 22 Haziran)

 

Bugün işiniz ile alakalı konular ile meşgul olacağınız bir gün olacak. Daha önceden yarım bırakmış olduğunuz işleri tamamlamak için çalışmalarda bulunabilirsiniz. Bu da sizin için oldukça yoğun bir tempo ile çalışacağınızın işareti olabilir. Bazı nedenlerden dolayı sıkıntılar yaşabilirsiniz. Sizi oldukça etkileyecek bu sıkıntılar keyfinizi büyük ölçüde kaçıracaktır. Sizden kaynaklı olmayan bir konuda kaza yaşayabilirsiniz. Bu nedenle çok dikkatli olmalısınız. Sizin için bugün oldukça zor geçecek fakat altından kalkmayı bileceksiniz. Sadece daha sakin olmalısınız ve günü daha az zararla bitirmeyi amaçlamalısınız. Bu dönem çok uzun sürmeyecektir.

 

[PAGE]

13 Aralık 2019 Cuma Yengeç Burcu Günlük Yorumu – (23 Haziran / 22 Temmuz )

 

Şu sıralar oldukça fazla harcama yapıyorsunuz ve bunun farkına sonunda vardınız. En iyi çözümü de parasal konuar da bir plan yaparak bulacaksınız. İş hayatınızda kişisel yeteneklerinizi kullanmak sizi daha başarılı yapacaktır. Bunu göstermekten kaçınmamalısınız. Gün içerisinde sevdiğiniz kişilerden veya çevrenizden yardımlar alacaksınız. Bu durum sizin oldukça hoşunuza gidecektir. İş hayatınızda ise sizin ile hiç alakası olmayan konulardan dolayı sıkıntılar yaşayacaksınız. Her şeyi kontrol altında tutmalı ve kontrolü kaybetmemelisiniz. Her şeyi akışına bırakın fakat bunu yaparken de tamamen bırakmayın. Aksi takdirde toparlayamayacağınız şeyler olabilir.

 

 

13 Aralık 2019 Cuma Aslan Burcu Günlük Yorumu – (23 Temmuz / 22 Ağustos )

 

Ev kazaları yaşayabilirsiniz bu yüzden ev içerisinde daha dikkatli olmalısınız. Ailevi sıkıntılarınız bu dönemde gün yüzüne çıkabilir fakat bu konunun kesinlikle bir alakası yoktur. Sorunlar diğer aile bireylerinden kaynaklanarak ortaya çıkabilir. Gizli düşmanlarınızın olduğunun sizde farkındasınız fakat bu gizli düşmanlara yenileri de eklenebilir. Etrafınızdakileri iyi gözlemlemeli ve kimin dost kimin düşman olduğunun farkına varmalısınız. Korkularınız var ve bu korkularınız bu dönemde gün yüzüne çıkabilir. Babanızla ilgili bazı sorunlar olabilir göz ardı etmemelisiniz. İç sesinizi dinleyin ve hislerinize güvenin bir çok konunun bu sayede üstesinden gelebilirsiniz.

 

 

13 Aralık 2019 Cuma Başak Burcu Günlük Yorumu –

 

Yakın çevrenizde yaşanan olaylar sizi oldukça etkileyebilir. Bu duruma hazırlıklı olmalısınız. Hatta çalışma hayatınız da bile sıkıntılar yaşayabilirsiniz. İşyerinde oldukça yoğun ve hareketli bir gün olacak gibi gözüküyor. Küçük kazalar yaşayabilirsiniz dikkatli olmanızda fayda var. Hiç beklemediğiniz bir anda hiç beklemediğiniz yükümlülüklerin altında kalabilirsiniz. Bu sorumlulukları çabuk kabulleneceksiniz. İş hayatınızda yaşayacağınız problemler sizin moralinizi büyük ölçüde bozabilir. Motivasyonunuzu bu nedenle düşürmemelisiniz ve işinize dört elle sarılmalısınız. Sizin çabalarınız mutlaka bazı kişilerin dikkatini çekecektir. Bu sayede hiç ummadığınız kişilerin takdirini toplayabilirsiniz. Çok çalışırsanız kazanırsınız.

[PAGE]

13 Aralık 2019 Cuma Terazi Burcu Günlük Yorumu

 

Sizin kontrolünüzde olmayan olumsuzluklardan dolayı kayıplar yaşayabilirsiniz. Bu durumu kabullenmeniz gerekmektedir. Fazla üzüntü yaşamamalısınız. Çünkü oluşan kayıpları sizinle pek bir ilgisi yoktur. Kontrolünüzü kaybetmemeli ve her şeyi boş vermemelisiniz. İçinizde ve psikolojik olarak bazı problemlerin yaşanması mümkündür. Bu problemlerin üstesinden geleceğinize kendinizi inandırmalısınız. Böylece her şey daha da kolaylaşacaktır. Tamamlayamadığınız işler bulunuyor ve aklınız sürekli onlarda. Bu işlerinizi hiçbir sorun çıkmadan tamamlayacaksınız ve kafanız rahatlayacak. Bazı kazalar yaşayabilirsiniz kendiniz dikkat etmelisiniz. Sosyal olarak kendinizi geliştirmek isteyeceğiniz bir dönemdesiniz. Bu durum size biraz da olsun iyi gelecek, vazgeçmeyin.

 

13 Aralık 2019 Cuma Akrep Burcu Günlük Yorumu

 

Geleceğe karşı pek çok beklentileriniz var. Bu beklentiler bugün daha da ön plana çıkacak. Daha ayrıntılı düşünecek ve beklentilerinizi karşılamak için daha çok çalışacaksınız. Beklentileriniz için çalışma zamanı geldi. Sosyal konular da bugün gününüzü meşgul edebilir. İş hayatınızda destek görmek istiyorsunuz ve buna çok ihtiyacınız var. Çok çalışsanız da destek görmediğinizi düşünüyorsunuz. Üzülmeyin beklediğiniz destek çok yakın bir zamanda gelecek. Bitirmeniz gereken işleri bitiremediniz ve bu konuda biraz sıkışacaksınız. Bilginiz olmayan bir konu yüzünden bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. İnsanlarla olan iletişiminizde de bazı sorunlar çıkabilir.

 

13 Aralık 2019 Cuma Yay Burcu Günlük Yorumu –

 

İş hayatınızda yaşanan sorunlar günlük yaşantınızı oldukça büyük bir derecede etkileyecektir. Hedeflerinize ulaşmak istiyorsunuz ve bu konuda çok çalışıyorsunuz. Fakat bu konuda bazı tamamlamanız gereken konular var. Tamamlayacak ve hedefinize ulaşacaksınız. Fakat bu konuda size yöneticilerinizin oldukça büyük katkılarınız olacak. Yöneticileriniz ile oluşan iletişiminize dikkat etmenizde fayda var. İş yerinizde bazı kazalar yaşayabilirsiniz bu konuda dikkatli olmanızda fayda var. Hedeflerinize ulaşmaya çalışırken günlük yaşantınızdan da kopmamalısınız. Aksi takdirde sorunlar yaşayacaksınız. Psikolojik olarak kendinizi rahatlatın ve daha rahat bir şekilde işlerinizi tamamlayın. Daha sağlıklı olacaktır.

 

[PAGE]

13 Aralık 2019 Cuma Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Yeniliklere açık olduğunuz bir gün geçireceksiniz. Yenilikler size heyecan getirecek. Seyahatler için güzel bir döneme giriş yaptınız. Sık sık seyahat etmek sizin için oldukça keyifli bir hal alacak. Bu konuda planlar yapın ve her an seyahat etmeye hazır olun. Yaptığınız programlarda bazı aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Bu sizi oldukça rahatsız edebilir. Fakat problemleri çabuk kabullenecek ve çözeceksiniz. Rahatsızlıklarınız çok uzun sürmeyecektir. Gün içerisinde kazalar yaşayabilirsiniz. Hiç tanımadığınız kişiler sizin gündeminizi etkileyebilir. Kendinizi bu konuda çok yormamlısınız. Hiç tanımadığınız kişiler için büyük uğraşlar vermek sizlere hiçbir şey katmayacaktır.

 

13 Aralık 2019 Cuma Kova Burcu Günlük Yorumu

 

Bugün sizi oldukça heveslendirecek yeni başlangıçlara yelken açabilirsiniz. Kişisel konularda oldukça sınırlandırıldığınızı düşünüyorsunuz. Sınırlandıran sebebin ne olduğunu ve bu sebebi nasıl ortadan kaldıracağınızı bulmak ise tamamen size kalmış. Bu sorunu kendi çabalarınız ile kolaylıkla çözebilirisiniz. Sağlığınıza şu sıra dikkat ederseniz bu sizin yararınıza olacaktır. Hatta şimdiden bir doktora görünebilirsiniz. Bazı konularda sıkıntılar yaşıyorsunuz fakat bunun farkında değilsiniz. Üzülmeyin, sıkıntı yaşadığınız konular siz daha farkına varmadan çözüme ulaşacaktır. Vücudunuza dikkat etmelisiniz. Çizikler, yaralanmalar yaşayabilirsiniz. Bu da oldukça acılı ve ağrılı bir süreç olabilir. Dikkat etmekte fayda var.

 

13 Aralık 2019 Cuma Balık Burcu Günlük Yorumu –

 

Kendinizi çevrenizdekilere anlatmak zorunda kalmadan rahat bir şekilde geçireceğiniz gün sizleri bekliyor. İşyerinizde yaratıcılığınızı göstermelisiniz. Bu bazı kişilerin takdirini toplayabilir. Kendinizi göstermekten kaçınmamalısınız. Hoşunuza gidecek şeyler için oldukça harcama yapmanız gerekiyor. Yaptığınız bu harcamaları kısmamalı ve mutlu olmaya bakmalısınız. Yaptığınız harcamalar sizi parasal yönden çok büyük sıkıntılara sokmayacaktır. Çocuklar ile zaman geçirmeyi çok seviyorsunuz. Bugün onlar ile daha çok zaman geçirmelisiniz. Yaratıcılığınıza da oldukça büyük katkıları olacaktır. Kendi çocuğunuz yoksa bile bir yakınınızın çocuğu ile mutlaka iletişime geçmelisiniz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Aksi takdirde ufak hastalıklar geçirebilirsiniz.