KOÇ BURCU 27 MART YORUMU

Sevgilin Koçlar çok yükseleceğiniz ve popülaritenizin artacağı bir haftadasınız. Verdiğiniz sözlerin arkasında durmaya özen gösterin ki siz genelde boş sözler vermez, boşta konuşmalar yapmaktan hoşlanmazsınız.

Öncelikle sevgili koçlar yükselen koçlar. Karşıt burcunuz, terazi burcunda yaşanan ay tutulması gerçekleşmesiyle ortaklıklar ve ikili ilişkilerinizle ilgili bir türlü sonuçlandıramadığınız, bir türlü tamamlamak için mücadele verdiğiniz ama bir türlü tamamlayamadığınız işlerinizi sonuçlandırmak ve tamamlamak adına şahane sonuçlar ve fırsatlar elde edeceğiniz bir haftadasınız.


 Karışık bir ruh hali içerisinde olduğunuzu hissedeceğiniz bir güne uyanabilirsiniz. İnsanların düşünceleri, bakış açıları veya davranışları gözünüzde birazcık büyüyebilir. Bu gibi durumlarda içinizdeki stresi bastırmak için var gücünüzle çabalamanız gerektiğini unutmayın. İş ortamınızda birlikte çalışırken başarılı bir organizasyon gerçekleştirebilirsiniz. Herhangi bir şekilde hizmet alış verişi gibi durumlarla iç içe olabilirsiniz. Gününüzü belirli kesitlere bölmeniz gün içerisindeki zamanınızı verimli kullanabilmenize yardımcı olacaktır. Gelişim gösterebilmeniz için çalışma göstermeniz gerekecek.
Yarım kalan sonuçlanmayan, bir türlü tamamlanmayan iletişimle ilgili işleriniz ve istekleriniz bu hafta tamamen tamamlanıyor.

İşiniz gereği, kariyeriniz gereği konuşuyorum, konuşuyorum kendimi anlatamıyorum.

Bir türlü kendimi kanıtlayamıyorum dedikleri işlerde ve onları anlayamayan ya da anlamak istemeyen kişilere kendini anlatma ve ifade etme konusunda yaşadıkları zorlukları tamamen ortadan kaldıracaklar.

BOĞA BURCU 27 MART NURAY SAYARI BURÇ YORUMU

Sevgili boğalar ve yükselen boğalar. Dikkat, dikkat. Özellikle sağlık konusunda çok dikkatli olmalısınız.

Boğalar için bu hafta öyle bir hafta ki iş hayatınızda uzlaşmacı, iletişimler kuracağınız bir dönemdesiniz.

Siz zaten bulunduğunuz ortamda huzur ister bunu oluşturmak için elinizden geleni yaparsınız.

Her konuda tutamayacağınız sözler vermemeli ve gerçekçi olmalısınız.

Finansal konularla iç içe olacağınız bir günde olacaksınız. Para girişleri ve para çıkışları gibi bir takım işlerle uğraşabilirsiniz. Giderlerinizi artışın olduğunu fark edeceğinizden dolayı tasarruf konusunda biraz daha sağlıklı kararlar almak için uğraşacaksınız. Keyfinizi kaçıracak bazı insanlar etrafınızda dolanmaya başlayacak. Bu insanlarla aranızdaki mesafeyi iyi korumalısınız. İletişiminizi güçlendirmeye çalışmalısınız. Daha sağlıklı iletişim kurmanız için tek koşul bu olacaktır.

Şimdi huzur odaklısınız ya arkadaşlarınız kırılmasın, gücenmesin hüzün duymasın, kendini yalnız hissetmesin şanssız hissetmesin diye, onlar kırılmasın diye onları pışpışlamak bu hafta sizin başınıza ağrıtabilir.

Gerçekçi olun karşınızdaki o üzülmesin diyorsanız, yarın o sizi üzebilir.
 
Lütfen bu hafta herkese karşı gerçekçi olun. Sizin bugün motivasyonunuz yerindeyken karşınızdakinin motivasyonu düşmesin diye hareket ediyormuş gibi hareket ettiğinizde yarın bugün üzmemek için uğraştığınız aslında sizin imtihanınız olabilir.

İKİZLER BURCU 27 MART NURAY SAYARI BURÇ YORUMU

Sevgili ikizlerle devam ediyoruz. İkizler ve yükselen ikizler hazır mısın? Sevgili ikizler bu hafta tutulmanın verdiği etkiyle aşk hayatlarındaki problemler düzeliyor.

Sorun yaşadıkları konuları düzeltmek ve toparlamak isteyecekler. Abartılardan uzak durursanız hayal kırıklığı yaşamazsınız kariyerinizde bilmediğiniz bir alana geçmemeniz gereken bir haftadasınız.
 
Bilmediğiniz hiçbir işe boşa zaman harcamayın. Bildiğiniz işlere zamanınızı harcayın. Bilmediğiniz hiçbir işe zaman ayırmayın.

Sabırsız bir yapıya sahip olduğunuzdan dolayı her şeyin hemen olmasını istiyorsunuz. Hal böyle olunca da kimi durumlarda bu yapınız işinize yaramış oluyor olsa da genel itibariyle size zarar vermekte. Neyse ki son dakika parlak fikirleriniz bunu telafi etmekte. Bugün yetişmeye çalıştığınız çoğu şeye zamanından biraz daha geç bir şekilde yetişebilirsiniz. Önlemlerinizi almanız gerekecek. Özellikle elinizde var olan kaynakların tasarruflu bir şekilde harcanması konusunda. 

Boşa kürek çekmeyin ve sevgili ikizler lütfen bu uyarıma çok dikkat edin.

Yükselen ikizler bu hafta bu sabah yaşadığımız yılın ilk ay tutulmasının terazi burcunda gerçekleşmiş olması aşk hayatınızla ilgili önemli kararlar almanızı destekliyor.

Ve aynı zamanda kırgınlıklarınız, dargınlıklarınız problemleriniz artık benim yaşamımda ve üzerimde yük olmasın.

YENGEÇ BURCU 27 MART NURAY SAYARI BURÇ YORUMU

Ah seninle uğraşanlar arkandan iş çevirenler Vallahi bu hafta var ya aman aman aman aman!

Yengeçle uğraşanların vay haline! Yengeçle uğraşanların evinin çatısına Meteor da yağabilir.

Bilemiyorum, bak yengeçler dualarıyla çok bütünleştikleri bir süreçteler.

Manevi anlamda hayatla, maneviyatla bütünleştikleri bir haftadalar.

Benim sevgili yengeçlere tabii ki de ne yapın ne yapmayın diye uyarılarım var. Özellikle kariyerinizde başarılı olup yükselebileceğiniz çok önemli bir haftadasınız. Ev ve iş hayatınızda hayatınızı dengeli değerlendirmeye özen gösterin.

Kendinize göre haklı olarak gördüğünüz bazı durumlarda aslına baktığınızda bencil ve anlayışsız bir tavırla yaklaşımda bulunduğunuzun göstergesi olabilir. Olayların detayına yorum yapabilmeniz için ilk önce objektif şekilde bakış açınızı değiştirmeniz gerekecek. Sağlık konusunda şu sıralar şanssız ve huzursuz günler geçiriyor veya geçirecek olabilirsiniz. Özellikle baş ağrıları ciddi anlamda gününüzde kriz yaratmaya neden olabilir. Karşınıza çıkacak şansları geri tepmemeniz için biraz daha tolerans seviyenizi arttırmanızda fayda var. 

Kazancınıza kazanç katacak mutlu olacağınız bir döneme adım attınız.

Ama bu hafta sevgili yengeçler, yükselen yengeçler sizi yoğurmuş, tüketmiş, enerjinizi emmiş kişilerle artık hiç uğraşmayacaksınız.

Allah'ım, diledim, dua ettim. Ellerimi açtım, ne istediysen bana verdin diyerek şükrünüze şükür katacağınız bir haftadasınız.

Hani bir atasözü var ya keser döner, sap döner, gün gelir hesap döner. Ama bu hafta onları üzmüş, tüketmiş kişilerin başına gelen olayları duymak, görmek dahi istemezken insanları resmen izleyecek.

Hani geçtiğimiz haftalarda diyordum ya... Arkanıza yaslanın, izlemeye az kaldı.

ASLAN BURCU 27 MART NURAY SAYARI BURÇ YORUMU

On iki burç arasında tek endamın verildiği. Auranın yüksek olduğu. Hatta Kıraç endamın yeter şarkısını sizin için yapmış olabilir.

Vallahi bu hafta sabah yaşadığınız ay tutulmasının verdiği etki sizi uyarıyor. Kimseye kendinizi bu hafta ispat etmek zorunda değilsiniz.

Önemli ticari anlaşmalara imza atabilirsiniz.

Bazı insanların görünmeyen yüzlerini görebilirsiniz.

Gününüzü keyifli bir hale getirmek için çeşitli aktivitelere katılabilirsiniz. Hem sosyal çevrenizin genişlemesinde hemde sosyalleşmenize fazlasıyla olumlu bir artısı olacaktır. İnsanlar gün içerisinde sizinle uğraşıyor gibi hissediyor olsanızda aslında sizin aşırı adrenalin salgılıyor olmanızdan kaynaklanabilir. Bugün aşk hayatınızda farklılıklar söz konusu olabilir. Yeni kısmetleriniz sizler tarafından fark edilmelerini bekliyorlar. Şansınız bugün yerinde olacağından dolayı bazı konularda şansınıza güvenebilirsiniz.

Sakın bunu kendinize dert ve tasa etmeyin. Bu hafta hayatı cennet gibi yaşamak da elinizde cehenneme çevirmek de elinizde.

Şimdi, siz iyi insanlarla bir arada olmayı hak ettiğinizde hep düşünen ben iyiysem iyi insanlarla ilişki kurmalıyım diyen ve bu şekilde değerlendirmeler yapan bireylersiniz.
 
Ama etrafınızda bazı insanların görünmeyen yüzlerini görebilirsiniz. Bunları gördüğünüzde hüzün üzüntü yapmak yerine kederlenmek yerine görmediğim yüzleri gördüğüm için Allah'a sonsuz şükrediyorum deyin ve onları kapının dışında bırakın.

Burçlar Nuray Sayari 26 Nisan 2024 Cuma Günlük Burç Yorumları – Astroloji Burçlar Nuray Sayari 26 Nisan 2024 Cuma Günlük Burç Yorumları – Astroloji

BAŞAK BURCU 27 MART NURAY SAYARI BURÇ YORUMU

Başak, insanı bütün zorluklardan, musibetlerden kurtaran bir Burç'tur. Bilinçli bilinçsiz yapar bunu.

Yani o kadar, yani Allah herkesin hayatında bir Başak dostu nasip etsin.

Bu tutulma hafta boyunca işiniz ve kariyerinize odaklı olacaksınız sevgili başaklar. Tutulmanın verdiği etki, gizli düşmanlarınızın farkına varabilirsiniz.

Çünkü niye? Onların tutulma 12. ev konularını etkiliyor.

Astrolojide 12. ev, Allah'la kul arasındaki alandır. Hayatın gizli bahçesidir, görünmeyen alandır, en kuytu köşedir.

Kalbinizi kıran bazı kişileri fazlasıyla düşünerek gününüzü geçiriyor olabilirsiniz. Bilmelisiniz ki kalp kıran kişi sizi düşünüyor olması lazım. Seyahat planları kuruyor olabilirsiniz. Ancak bu planlarınız geçici süreliğine askıya alınabilir. Çünkü iş yerinizde beklenmedik toplantılar veya olağanüstü durumlar gündeme gelebilir. Üstünüzde yük olarak hissettiğiniz her türlü durumu kenara atın ve günün güzelliğine bakın.

Dolayısıyla hiçbirimiz bilinçaltımıza izin vermedikten sonra bir doktora bile gitsek giremez.

Bilinç halkımız, 12. Evimiz parasal konularda dengeli olmaya özen göstermeniz gereken bir haftadasınız.
 
Sevgili Başaklar, yükselen Başaklar bu hafta terazi burcunda sabah yaşamış olduğunuz ay tutulması, kişisel finansınızla ilgili önemli kararlar alıp vermeniz konusunda zorluklar yaşıyorsanız.

Bu zorlukların hepsini bu tutulma ortadan kaldıracak, zorlaşan işlerinizi kolaylaştıracak.

TERAZİ BURCU 27 MART NURAY SAYARI BURÇ YORUMU

Burcunuzda gerçekleşen bu sabah yılın ilk ay tutulmasıyla birlikte hayatınızın genelinde köklü değişimler yaşayacaksınız.

Bu önümüzdeki üç ay size bir kapı kapanıyor, yeni bir kapı açılıyor.

Artık sizi aşağıya çeken, artık sizi yoran artık sizi tüketen, artık sizi usandırmış, bezdirmiş insanları isteseniz de istemeseniz de hayatınızda barındırmaya izin vermeyeceksiniz.

Ne istiyorum, ne planlıyorum. Ben nasıl bir hayat yaşamalıyım? Benim hayatım nasıl olmalı bunun üzerinde hiç olmadığınız kadar düşünecek ve konsantre olacaksınız.
 
Ve aynı zamanda yeni bir hayat planlamasını net bir şekilde yapıp, yaşayıp düşünmekle kalmayacak hem geliştirecek hem de gerçekleştireceksiniz.

Sosyal çevrenizle olan bağınız gün itibariyle daha da güçlenme eğilimi gösterebilir. Bu güçlenme birlikte sosyalleşmenizle mümkün olacak. Bu yüzden arkadaşlarınızın yapmış olduğu davetleri mümkün olduğunca reddetmemeye özen gösterin. Maddiyatınız seyrini koruyacak. Finansal açıdan gelişme gözlemleyemeyeceksiniz. Ailenizden gelecek bazı haberler sizleri mutlu etmeye fazlasıyla yetecek. 

AKREP BURCU 27 MART NURAY SAYARI BURÇ YORUMU

sevgili akrepler, size ne diyeceğimi bilemiyorum. Çünkü sizin için kelimeler yetersiz kalıyor, sizi size anlatmaya.

Ama bu hafta aşk konusunda korkan akrepler, yükselen akrepler hiç olmadığınız kadar daha olumlu düşünmeye başlayacağınız bir haftaya adım attınız.

Öyle bir dönemdesiniz ki iş hayatınızda rutinin dışına çıkmamaya özen göstermeniz gereken bir haftadasınız.
 
Aşk hayatınızda partnerinizin tutarsız davranışları asla bu hafta sizi ürkütmesin ve korkutmasın.

Hepimizin hayatında yaşanmışlıklardan duygusal dalgalanmalar olabiliyor. Özellikle evli bir akrepseniz, süregelen ilişkisi olan bir akrepseniz eşiniz, partneriniz.

Bu günlerde ailenizle birlikte bir takım planlar kurabilir ve bunları faaliyete sokabilirsiniz. Ailenizle yoğun geçireceğiniz bir gün hatta bir hafta bile olabilir. İş hayatınızda son günlerde beklentinizi karşılamayacak ilerleme gösteriyor olmuş olsa da gün itibariyle sözleşmeliyseniz kadro teklifi veya mertebe yükseltme gibi tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Aşk hayatınız biraz çalkantılı bir hal almış olabilir. Sorun her ne kadar karşı tarafta olmuş olsa da sizinde haksızlık payınız mevcut. Mümkün olduğunca sorun yaratmamaya özen gösterin. 

Tutarsız davranışlar sergileyebilir. Bu durum sizi kaygılandırabilir.

Bu durum sizi ürkütebilir. Bu durum sizi üzebilir.

Lütfen yersiz korkular, yersiz endişeler yapmayın. Aşk ve evlilik hayatınızda partnerinizin tutarsızlıklarının kalıcı olmadığını içselleştirin.

Gözünüzde büyütmeyin. Kendinize korku oluşturmayın.

YAY BURCU 27 MART NURAY SAYARI BURÇ YORUMU

Sizler beklemeyi sevmezsiniz. Sizler çok tez canlı, sabırsız yerinde duramayan, enerjisi çok yüksek olan burçlar olduğunuz için size bekle sabret demek sizi yorar ve tüketir.

Artık beklemeyeceğiniz için gözünüz aydın. Üzerinde çalıştığınız, çabaladığınız mücadele verdiğiniz zaten en büyük imtihanınız olan bekleme dönemini bitiriyorsunuz.

Beklediğiniz her şeyin karşılığını net bir şekilde alacağınız bir haftadasınız. Sevgili yaylar, yükselen yaylar terazi burcunda, bu sabah onda gerçekleşen yılın ilk ay tutulması hedef ve ideallerinizle ilgili önemli gelişmeler yaşarken sağlam adımlar atmanıza, önemli kararlar alıp vermenize inanılmaz yardımcı olacak ve sizi destekleyecek.

Hayattan beklentiniz umduğunuz gibi yol aldığından dolayı bugün en keyifi yerinde olan burç olarak nitelendirebiliriz. Sempatik ve keyifli yapınızdan dolayı etraftaki insanlar sizinle muhattap olmaktan fazlasıyla memnunlar. Bir ilişki içerisinde değilseniz yakında sizleri çok güzel bir aşk macerası bekliyor olacak. Hatta bu aşk hayatınızın başlangıcı bugün bile olabilir. Şans konusunda birazcık sıkıntı yaşıyor olabilirsiniz. Ancak bunu dert etmeyin. Sempatik duruşunuz şanssızlıkla kendini amorti edecek. 
 
Aynı zamanda ideallerinize kavuşuyorsunuz. Hayallerinizi gerçekleştiriyorsunuz.

Uranüs'ün, Venüs'le olumlu kombinasyonuyla da sağlıkta yaşadığınız problemleriniz varsa şu anda hastaneden bizi izleyen bir yay evinde rahatsızlık geçirmiş olup bizi seyreden bir yay ya da yakınları yay burcu olup rahatsız olan yakınlarıyla ilgili üzülenler hiç endişe etmeyin şifa buluyor yaylar.

OĞLAK BURCU 27 MART NURAY SAYARI BURÇ YORUMU

Sevgili Oğlaklar biliyorum çok yoruldunuz, çok tükendiniz çok yıprandınız.

Yöneticiniz, patronunuz, iş ortağınıza bu hafta lütfen verebileceğiniz sözleri verin. İçinizden gelmeyen hiçbir şeyi karşınızdaki üzülmesin diye yapmamaya özen gösterin.

İş anlaşmalarınızda yanıltıcı etkilere karşı dikkatli olmanız gerekiyor.
 
Sevgili Oğlaklar kariyerinizde ciddi kazançlar elde edebilirsiniz.

Biliyorum yoruldunuz, çok tükendiniz, yıprandınız. Kandırmayan arkadaşınız kalmadı. Sömürmeyen ilişki kalmadı.

İnat konusunda fazlasıyla ısrarcısınız. İnatçı tutumunuz aileniz tarafından zaman zaman hoş karşılanmıyor. Ailenizle bugün gergin bir zaman geçirecek olursanız eğer farkında olarak veya farkında olmadan yapmış olduğunuz inattan kaynaklandığını unutmayın. Kırıcı olabileceğinizi de göz önünde bulundurmalısınız. Sağlıklı bir yaşantı sürmek adına bazı kararlar alabilirsiniz. Özellikle yediğiniz içtiğiniz konusunda daha dikkatli bir süreç için kararlar aklınızda dolaşabilir. 

Sizi yormayan insan kalmadı. Kimileri ailesiyle sınandı. Kimileri sevdikleriyle sınandı.

Kimileriniz işiyle sınandı. Artık sizi sınayan olmayacağı bir haftaya girdiniz. Bakın, sınandığınız kişiler tarafından imtihanlarınız bitti.

Siz ödül dönemine adım attınız. Artık sizi sınayanların imtihanı başlıyor. Sizin artık sınavınız bitti.

Bugün itibariyle kendinizi hayat okulundan mezun olmuş gibi görebilirsiniz.

On sekiz yıldır çektiğiniz olumsuzluk dönemi bitti artık? Plüton on sekiz, bazen yirmi iki yıl kalıyor bir burçta. Ya bir gezegen, ufak tefek boyu var, türlü türlü huyu var. En cüce gezegen. En küçük gezegen.

KOVA BURCU 27 MART NURAY SAYARI BURÇ YORUMU

sevgili kovalar, yükselen kovalar bu hafta ne yapmalı, ne yapmamalısınız? Hukuksal alanda haklarınızı kazanıyorsunuz.

Bir mahkemeniz varsa ya da birilerinden hakkınızı almak için bir mahkemelik, bir düşünce içindeyseniz dava açsam mı, açmasam mı gibi bir düşüncenin içindeyseniz hemen açın.
 
Haklarınızı kazanmak konusunda hakkınızı aramanız gereken bir haftadasınız. Risk içeren, belirsiz parasal konularla ilgili yatırımlar yapmamalısınız.

Yani size güven vermeyen hiçbir işe girmeyin, hiçbir yatırımdan da fayda görmeyeceğinizin bilincinde ve farkında olun.

Yakın çevrenizden alacağınız bazı haberler sizleri mutlu edecek. Tatil için günü birlik kaçamaklar yapabilirsiniz. Düşünceleriniz yaşınızdan daha olgun bir şekilde olmuş olsa da arada çocukça davranışlarınız gözlemlenebilir. Hatta tarafınıza dolaylı veya doğrudan belirtilebilir. Ancak bu durumdan kesinlikle gocunmayın. Çünkü içinde çocukluğu olmayan insanın yaşama sevinci olana göre daha düşük olur. Maddiyatınızda gelişmeler gözlemleyebilirsiniz. Bu gelişmeleri yatırımlarla iyi değerlendirme fırsatlarını kesinlikle kaçırmamalısınız. 

BALIK BURCU 27 MART NURAY SAYARI BURÇ YORUMU

Bu haftanın en şanssızları, en mutsuzları balıklar. Biliyorum ekran başındasınız ve biliyorum çok üzgünsünüz. Hayır, hiç endişeye mahal yok.

 Bu hafta öyle bir hafta ki iş hayatınızda as ve üstlerinizle dengesizlikler yaşayabilirsiniz.

Üstleriniz, yani sizden üst konumdaki kişiler işiniz gereği sizin altınızdaki kişiler.
 
Çalışma olarak da bilgi olarak da sakin olmaya, ani agresif tutumlar sergilememeye gayret edin, özen gösterin.

Aklınızda girişeceğiniz ilk işiniz veya alternatif iş isteğiniz konusunda bazı projeler canlanabilir. Bu projeleri faaliyete geçirebilmek için maddi gücü yüksek olan yakınlarınızdan yardım isteyebilirsiniz. Bazı balık burçları bu yardım isteme konusunda çekingen davranabilir, bazıları ise olumsuz sonuçlarla karşılaşabilir. Unutmamalısınız ki kaybedecek zaten hiçbir şeyiniz yok. Girişmekten çekinmemelisiniz. Stiliniz veya görünümünüzde değişim isteği kafanızda canlanabilir. Güvendiğiniz kişilerden destek almanız size yardımcı olacaktır.