23 Nisan 2024 Burç Yorumları - Nuray Sayarı 23 Nisan 2024 Burç Yorumları - Nuray Sayarı


Doğruluğuna inansak da inanmasak da burçlar hepimizin ilgisini çeken bir konu. Peki  burcunuz size neler anlatıyor? On iki burcun da yer aldığını günlük burç yorumları sizler için paylaşıldı.



KOÇ BURCU 26 MART YORUMU

En belirgin özelliği hırslı olması olan koç burcu, bugüne de hırslı başladı. Kariyerinizle ilgili önünüze çıkan bir fırsatta hırslanarak bir şeyler elde etmeye çalışabilirsiniz. Bunu yaparken kıskançlıklar yaşamaktan uzak durmanızı öneririz. Kendinizi kimseyle kıyaslamadan sadece iyi özelliklerinizi ortaya çıkartarak istediğiniz başarıya ulaşabilirsiniz. 

Bir süredir ailenizle vakit geçirmiyor olabilirsiniz. Ailenize zaman ayırmak sizi de mutlu edecektir.



BOĞA BURCU 26 MART YORUMU

Boğalar kaçırmak istemeyecekleri fırsatlarla karşı karşıya kalabilirler. Bereketli geçecek olan bu günde tembellik yapmanın hiç sırası değil. Her fırsatı değerlendirmelisiniz. 

Küskün olduğunuz veya geçmişiniz kalan birileri sizinle iletişime geçebilir. Geçmişinizi geride bırakmanızda fayda var.

İKİZLER BURCU 26 MART YORUMU

İkizler burcunun bugün de kafası karışık. Bugün vereceğiniz deli dolu birçok karar sizi bekliyor olabilir. Bu sebeple ciddi kararlar vermekten kaçınmanızda fayda var. Bu kafa karışıklığı ilişkinizde sorunlara sebep olabilir. Anlatmak istediklerinizi karşınızdakine net olarak anlatmalısınız. 

Bugün eski bir meselenin gün yüzüne çıkma ihtimali var. Bu meseleyi çözme fırsatı yakalayabilirsiniz. Ayrıca günlük hayatınızı değiştirecek bir teklif alabilirsiniz. Bu teklifi de etraflıca düşünüp değerlendirmeniz size katkı sağlayacaktır.  

YENGEÇ BURCU 26 MART YORUMU

Yengeç burcu güne sevgi dolu başlıyor. İlişkilerinizde yükselme hissedebilirsiniz. Ayrıca bir alım satım kararı vermek isteyebilirsiniz. Bu kararı daha fazla araştırma yapmak amacıyla erteleyebilirsiniz. Ani kararlar vermek size göre değil. 

İlişkide olan yengeç burçları için, hayatınızdaki kişi sizden daha fazla ilgi bekliyor olabilir. Partnerinizin üzerine daha fazla düşmeniz size de iyi gelecektir. Birlikte daha fazla zaman geçirmenize yardımcı olacak planlar yapabilirsiniz.



ASLAN BURCU 26 MART YORUMU

Aslan burçlarını bugün ve önümüzdeki günlerde bunaltıcı bir ruh hali bekliyor. Size emanet edilmiş şeyler veya omuzlarınıza yüklenmiş sorumluluklar canınızı sıkabilir. Sakin kalmanızı öneririz. Seçici bir süreç olduğunu unutmadan başa çıkmaya çalışabilirsiniz. 

Uzun süredir beklediğiniz köklü değişimler ve yenilikler kapınızı çalıyor olabilir. Fakat her şeyi bir anda istemekten vazgeçmelisiniz. Zaman içinde gelecek olan değişiklikler sizi bile şaşırtabilir. Beklemekte fayda var. 



BAŞAK BURCU 26 MART YORUMU

Titizlik özelliği ile bilinen başak burcu, titizliğini hayatında da göstermeli. Bugün hayatınızda sizi bunaltan kişilerden uzak durmak için önemli bir gün. Aldığınız her kararda negatif yorumları ile modunuzu düşüren insanları hayatınızdan çıkarabilirsiniz. Bu yenilik size iyi gelecektir. 

Yalnız olan başak burçları için düşünmeden hayatlarına kimseyi almamalarını tavsiye ederiz. Yanlış insanlar yakınınızda olabilir. Yeni bir ilişki için hazır olmayabilirsiniz. 

Bugün para beklediğiniz yerlerden gecikmeler yaşayabilirsiniz. Maddi açıdan zorluk yaşamanıza sebep olabilir. 


TERAZİ BURCU 26 MART YORUMU

Terazi burcu sorunlardan kendi köşesine kaçarak uzaklaşmaktan bir an önce vazgeçmeli. Üstün sezgi gücü ile bildiğimiz terazi burcu, karşısına çıkan sorunları bugün de sezgileri ile çözebiliriz. 

Biraz daha sosyal olmakta fayda var. Dışarıda olup sosyalleşmek karamsar ruh halinizin kaybolmasını sağlayacaktır. Arkadaşlarınıza vakit ayırmalısınız. 

İlişki içinde olan teraziler bugün aşkın zirvesine çıkabilir. İlişkinizi bir üst seviyeye taşımak, daha güzel bir iletişime geçmek için harika bir gün sizi bekliyor. Yalnız olan terazi burçları için de aynı durum geçerli. Bugün yeni biri ile tanışabilirsiniz çünkü havada buram buram aşk kokusu var.



AKREP BURCU 26 MART YORUMU

Akrep bugün karamsar ruh halini terk etmeli. Özellikte kariyerinde güçlü biri olmak için çevrenize pozitif enerji saçmalısınız. Bu saye iş yerinizde sevilen ve istenen biri olabilirsiniz. Bugün ise sizin için kritik bir gün olabilir. Göstereceğiniz sevecen davranış patronunuzun sizin için olan düşüncelerini değiştirebilir. 

Eski bir ilişkinin gündeme gelme ihtimali var. İlişkinin neden bittiğini göz önünde bulundurarak karar vermelisiniz. Eski bir ilişki sizi tekrar yorabilir, yeniliklere yönelmenizde fayda var.

Bugün yorucu geçebilir. Biraz daha kendinize zaman ayırmalısınız. Kendinize dönmeli, kendinizi dinlemeye fırsat yaratmalısınız. 

Ailenizi özlüyor veya onlara zaman ayıramıyor olabilirsiniz. Sevdiğiniz insanları görmek, onlara zaman ayırmak karamsar ruh halinizi ortadan kaldırabilir.



YAY BURCU 26 MART YORUMU

Yayı bugün pişmanlıklar bekliyor olabilir. Arkadaşlıklarınızı gözden geçirmeli ve kimlerle sır paylaştığınıza dikkat etmelisiniz. Çevreniz tarafından kıskanabilirsiniz. Kötü enerjili insanların etrafında olmaktan kaçınmanızda fayda var. 

Beslenmenize özen gösterebilirsiniz. Birtakım mide sorunları ile karşılaşabilirsiniz. Büyük çaplı olmasa da sağlık sorunlarının tedbirini önceden almakta fayda var. 



OĞLAK BURCU 26 MART YORUMU

Bugün oğlak burcunun kapısında aşk var. Yalnız olan burçlar yeni tanışacağı insanlara dikkat etmeli. Son derece güler yüzlü ve içten olmaya özen göstermelisiniz. İlişki içinde olan oğlak burçları içinse partnerinizle bugün başka bir boyuta geçebilirsiniz. İlişkiniz daha mantıklı bir hale gelebilir, evliliğe bir adım daha yaklaşabilirsiniz. 

Bugün aileniz aranızdaki sorunlar çıkabilir. Yıkıcı olmamakta fayda var. 

KOVA BURCU 26 MART YORUMU

Özgürlüklerine düşkün ve sınırsız hayal güçleri ile dikkat çeken kova burcunu bu hafta duygusallık karşılıyor. Hafta başında gelen duygusal karmaşıklık sizi tehlike içine sokabilir, dikkat etmelisiniz. Öte yandan son günlerde kendi içinize dönüyor olmanız karşı taraf da yıkımlara sebep olabilir. Kendi düşünce ve duygularınıza verdiğiniz önemi karşı tarafa da vermenizde fayda var.

Bugün kovalar için aşk günü olabilir. Yalnız kovalar için yeni bir aşka yelken açmak an meselesi. Bir ilişkisi olan kovalar içinse ilişkinizle ilgili yeni ve sağlam adımlar atabilir, daha da kenetlenme yaşabilirsiniz.



BALIK BURCU 26 MART YORUMU

Duygusallığı ile bilinen balık burcu bu dönemde içine kapanık bir halde. Bu durum hayatınızdaki insanlar için can sıkıcı olabilir. Bugün karşı tarafa açılmanız ve yakınlık göstermeniz onu mutlu edecektir. Ayrıca kendinizi de mutlu edebilmek için partnerinizle zaman geçirmeyi öneririz. Sosyal aktiviteler gerçekleştirmek sizi olduğunuzdan daha mutlu edecektir.