01 - 07 Nisan  Koç Burcu ve Yükselen Koç Burçları Dinçer Güner Haftalık Burç Yorumu ♈️ (21 Mart - 19 Nisan): 

8 Nisanda 19 derece Koç burcunda Şironyen Güneş Tutulması. Güneş tutulmaları iş ve kariyer ile ilgilidir daha çok. Bu dönem kariyeriniz konusunda önemli bir dönemeçten geçebilirsiniz. 

Hayatta yaptıklarınız ve olmak istediğiniz noktanın sorgulamasını sık sık yapabilirsiniz. Size özel bir yeteneğiniz var ise bu yeteneğinizi geliştirmek için harika bir dönemdir. Hedeflerinizi gözden geçirmek, yeni hedefler belirlemek, yeni bir iş kurmak açısından da motive edici olabilir. 

Şiron etkili olması önemli bu tutulmada. Çünkü şiron yaralı şifacı demek. Bu dönem öncelikle sağlığınıza dikkat etmenizde fayda var. Özellikle ateşli hastalıklar, baş bölgesinde organlar, çarpmalar, düşmeler, kazalara. Ya da belki de bir süredir gündeminizde olan bir sağlık konusunda şifa ile karşılaşabilir, iyileşebilirsiniz. 

Şiron sadece fiziksel sağlık ile ilgili değildir, belki de ruhsal açıdan önemli bir destek alabilir ve iyileşme yolunda önemli adımlar atabilirsiniz. Diğer yandan bu tutulma belki de sizde olan bir şifa yeteneğini ortaya çıkabilir ve bununla ilgili eğitimlere başlayabilirsiniz. Belki de bazılarınız sağlık sektöründe bir işe veya projeye başlayabilir.

01 - 07 Nisan  Boğa Burcu ve Yükselen Boğa Burçları Dinçer Güner Haftalık Burç Yorumu ♈️ (21 Mart - 19 Nisan): 

8 Nisanda 19 derece Koç burcunda Şironyen Güneş Tutulması. Tutulmayı 12. Evinizde yaşayacaksınız. Şiron, kişisel yaraları, iyileşmeyi ve öğrenmeyi temsil ederken, Güneş tutulması yeni başlangıçları ve farkındalığı simgeler. 

Tunceli'nin yüksek rakımlarında üretilen "Munzur Balı" coğrafi işaret aldı Tunceli'nin yüksek rakımlarında üretilen "Munzur Balı" coğrafi işaret aldı

Bu iki enerjinin bir araya geldiği bir süreç, kişisel gelişim ve içsel iyileşme için güçlü bir fırsat sunar. Şiron, içsel yaraları temsil eder ve 12. ev, bilinçdışımızın, rüyalarımızın ve ruhsal deneyimlerimizin evi olarak kabul edilir. Bu Güneş tutulması sırasında, derinlemesine farkındalık kazanma ve kişisel yaralarınıza odaklanma eğiliminde olabilirsiniz. 12. ev, geçmiş yaşantılarımızla ve karmik bağlantılarımızla ilişkilendirilir. 

Bu tutulma, geçmişten gelen meselelerin yüzeye çıkmasına ve iyileşme süreçlerinin başlamasına yol açabilir. Bu dönemde içsel yaralarınıza yönelmek ve kendinizi fiziksel, duygusal veya zihinsel olarak iyileştirmek için adımlar atabilirsiniz. 

Terapi, meditasyon veya spiritüel çalışmalar bu süreçte destekleyici olabilir. Bu süreç, başkalarının acılarına daha fazla duyarlılık geliştirmenize ve başkalarına yardım etme isteğinizi artırmanıza yol açabilir. Ama diğer yandan elde olmayan koşulları, hayatı istediğiniz ölçüde kontrol edemediğiniz bir tarafı da anlatır. Bu dönem özellikle görünmez kazalara karşı dikkatli olmakta fayda var. 

Ruhsal, psikolojik açıdan sizi derinden etkileyebilecek bir durumla karşı karşıya kalabilirsiniz. Depresyona eğilim, yalnız kalma isteği, kabuğunuza çekilip yaşama biraz seyirci kalmak isteyebilirsiniz. Bu tutulma, duygusal dünyanızı derinleştirebilir ve daha hassas hale getirebilir.


 

01 - 07 Nisan  İkizler Burcu ve Yükselen İkizler Burçları Dinçer Güner Haftalık Burç Yorumu ♈️ (21 Mart - 19 Nisan): 

8 Nisanda 19 derece Koç burcunda Şironyen Güneş Tutulması. Bu tutulma, arkadaşlık ilişkilerindeki zorlukları ve yaraları iyileştirme fırsatı sunabilir. Geçmişte yaşanan arkadaşlık ilişkilerine veya grup deneyimlerine yönelik ilginç farkındalıklar kazanabilirsiniz. 

Bazılarınız dernek- kulüp gibi alanlardan fayda sağlayabilir, topluma fayda sağlayacak önemli projeler içinde de yer alabilirsiniz. Siyasete atılmak gibi bir hedefiniz var ise bu tutulma bununda yolunu açabilir size. Belki de yardıma ihtiyacı olan bir dostunuza faydanız dokunabilir. 

Onu bir konuda cesaretlendirebilir, harekete geçirebilirsiniz. Fakat diğer yandan işin içinde Koç olduğundan, sosyal ilişkiler oldukça hareketli ve dinamik geçecektir. Arkadaşlarınızla aranızda zaman zaman gerginliklerin olması da muhtemeldir. Bu dönem arkadaşlarınızla ticari bir takım girişimler, ortaklaşa işler için pek uygun olmayabilir.

01 - 07 Nisan  Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç  Burçları Dinçer Güner Haftalık Burç Yorumu ♈️ (21 Mart - 19 Nisan): 

8 Nisanda 19 derece Koç burcunda Şironyen Güneş Tutulması. Bu tutulmada ana gündem maddeleriniz, kariyeriniz, toplumdaki yeriniz, medeni durumunuz gibi konular olabilir. Şiron, kişisel yaraları ve hassasiyetleri temsil eder. 10. evdeki Şiron ile Güneş tutulması, kariyer ve toplumsal statü ile ilgili derin içsel yaraların farkına varmanıza neden olabilir. 

Bu dönem kariyeriniz ile ilgili kendinizi iyileştirmeniz gereken bir sürece işaret ediyor olabilir. Kariyer yolculuğunuzda yeni bir yöne gitme ihtiyacını hissedebilirsiniz. Daha tatmin edici bir kariyer veya toplumsal statü arayışına girebilirsiniz. Ama bunu yaparken de dikkatli adımlar atmalısınız. İşin içinde şiron olduğundan, kendinize zarar vermemelisiniz. Aslında bu biraz şuna benziyor, çok alıştığınız aileniz gibi olan bir iş yerindesiniz ama çok iyi koşulları olan ama daha kuralları, mesafeli ve tempolu bir iş teklifi gelir ve bu ikisi arasında bocalama yaşayabilirsiniz mesela. 

Mevcut iş yerinizdeki duygusal bağlar böyle durumlarda zorlayıcı olabilir. Elbette işin içinde koç burcu olduğundan dolayı; yeni başlangıçlar, yeni hevesler, yeni projeler gündeme gelebilir. Koç burcu, bireyselliği, liderliği ve cesareti temsil eder. Bu tutulma, kendinizi daha fazla ifade etme ve bağımsızlığınızı vurgulama eğilimini artırabilir. İş dünyasında daha etkili bir liderlik rolü üstlenebilirsiniz. 

Önemli işlerin başına getirebilirsiniz. Hatta bu işler zamanında sizi yaralayan, üzen bir takım deneyimlerinizi iyileştirecek etkileri bile olabilir. 10. Ev medeni durumla da ilgili olduğundan belki de bazılarınız bu tutulma ile evlilik teklifi alabilir, evlilik planları da yapabilir.


 

01 - 07 Nisan  Aslan Burcu ve Yükselen Aslan Burçları Dinçer Güner Haftalık Burç Yorumu ♈️ (21 Mart - 19 Nisan): 

8 Nisan’da 19 derece Koç burcunda Şironyen Güneş Tutulması. 9. evde gerçekleşen bir Şironyen Güneş tutulması, hayatın anlamı, inançlar, uzak yolculuklar ve yüksek öğrenim gibi konularda önemli etkiler yaratabilir. Bu tutulma sırasında, hayatın derin anlamlarını ve kendi içsel yolculuğunuzu sorgulama eğilimi artabilir. Belki de uzun zamandır bastırdığımız veya göz ardı ettiğimiz duygusal yaralar ve travmalar yüzeye çıkabilir. Bu, kendinizi daha iyi anlamanızı ve geçmişteki yaralarınızı iyileştirmenizi sağlayabilir. 

Aynı zamanda, bu Güneş tutulması, eğitim ve öğrenme ile ilgili konularda yeni başlangıçlar yapmanız için bir fırsat sunabilir. Belki de yeni bir dil öğrenmek, farklı bir kültürü keşfetmek veya uzun zamandır ilgi duyduğunuz bir alanda derinlemesine çalışmalar yapmak için mükemmel bir zamandır. Şiron'un etkisiyle, bu öğrenme süreçleri sadece zihinsel değil, aynı zamanda duygusal ve ruhsal bir büyümeyi de beraberinde getirebilir. 9.ev ayrıca uzak seyahatler ve yabancı kültürlerle de ilgilidir. 

Bu dönemde, yeni perspektifler kazanmak için yurtdışı seyahatleri gündeme gelebilir. Bu tür deneyimler, dünya görüşümüzü genişletebilir yeni birçok deneyim kazanabilirsiniz. Hukuki konularda da eğer bir yardıma, desteğe ihtiyacınız var ise bunu da rahatlıkla bulabilirsiniz. Bu dönem akademik çalışmalar yapmak, medya ile ilişkileri güçlendirmek, satış-pazarlama, reklam gibi işlerle ilgilenmek içinde uygundur.

01 - 07 Nisan  Başak Burcu ve Yükselen Başak Burçları Dinçer Güner Haftalık Burç Yorumu ♈️ (21 Mart - 19 Nisan): 

8 Nisan’da 19 derece Koç burcunda Şironyen Güneş Tutulması. Bu Güneş tutulması, içsel dönüşüm ve yeniden doğuş süreçlerini tetikleyebilir. Koç'un cesur ve doğrudan enerjisi, kişisel gücümüzü ve cesaretimizi keşfetmenize yardımcı olabilir, özellikle de hayatın zorlu ve karanlık yönleriyle yüzleşirken. 

Bu dönemde, bastırılmış duygular, korkular ve gizli yaralar yüzeye çıkabilir. Ortak finansal kaynaklar, miras veya borçlarla ilgili konular ön plana çıkabilir. Bu süreç, bu tür meselelerle daha cesur ve doğrudan bir şekilde ilgilenmemizi sağlayabilir. Bu dönem belki de küçük bir operasyon gündeme gelebilir sağlıkla ilgili. 

Miras, burs, vergi, prim, yatırımla ilgili konularda aceleci davranmamak ve kimseyle kavga etmemek gerek. Bu dönem görünmez kazalara dikkat etmeli. Aslında bu tutulma sürecinde yapılabilecek belki de en anlamlı şey, ruhunuzu yaralamış olan bir konuyu tedavi etmek, şifalandırmak olabilir.


 

01 - 07 Nisan  Terazi Burcu ve Yükselen Terazi Burçları Dinçer Güner Haftalık Burç Yorumu ♈️ (21 Mart - 19 Nisan): 

8 Nisan’da 19 derece Koç burcunda Şironyen Güneş Tutulması. 7. evde Koç burcunda gerçekleşen Şironyen Güneş tutulması, ilişkilerdeki zorlukları ve çatışmaları ön plana çıkarabilir. Bu, partnerler arasındaki güç mücadelelerini, bağımsızlık ihtiyacını ve kendini ifade etme konusundaki zorlukları içerebilir. 

Bu Güneş tutulması, ilişkilerdeki yaraları ve hassas konuları ortaya çıkarabilir. Eski yaralar yeniden açılabilir. En iyi ihtimalle bu etki ile mevcut ilişki veya ortaklığınızdaki yaraları sarmak, iyileştirmek adına adımlar atılabilir. Ama yine de hali hazırda ki ilişkilerde yeni yaralar, üzüntüler açmamaya da dikkat etmek gerekir. Eğer bir ilişkiniz yoksa belki de eski yaralarınızı, travmalarınızı iyileştirecek bir partneri hayatınıza çekebilirsiniz. 

Bu aslında ilginç bir tutulma çünkü şiron yaralı şifacı demek. Ve bazen şiron yaralandığımız noktadan edindiğimiz tecrübe ve deneyimlerle başkalarına şifa olacak şekilde hareket etmemize de yardımcı olabilir. 

Bu yüzden bu tutulma size başkalarına fayda sağlayacağınız yeni bir kariyerin yolunu da açabilir, danışmanlık işleri gibi. Bunun dışında ne olur ne olmaz siz bu tutulmada olası herhangi imza gerektiren bir takım konular olursa her şeyi dikkatli bir şekilde okumayı ihmal etmeyin, sonradan üzülmeyin!


 

01 - 07 Nisan  Akrep Burcu ve Yükselen Akrep Burçları Dinçer Güner Haftalık Burç Yorumu ♈️ (21 Mart - 19 Nisan): 

8 Nisan’da 19 derece Koç burcunda Şironyen Güneş Tutulması. İş ortamı, günlük işler, ev hayvanları, sağlık konusu odak noktanız olabilir. Bu dönem, fiziksel veya zihinsel sağlıkla ilgili uzun süredir devam eden sorunları ele almak, alternatif tedavi yöntemlerini araştırmak veya sağlığımızı iyileştirmek için yeni yollar denemek için mükemmel bir zaman olabilir. 

Bu tutulma, ayrıca, iş ve hizmet alanlarında da önemli değişiklikleri gündeme getirebilir. İş hayatında karşılaşılan zorluklar, iş yüküyle başa çıkma yöntemleri veya işyerindeki ilişkiler gözden geçirilebilirsiniz. Bu süreç, iş ve mesleki yaşamda daha sağlıklı ve dengeli bir yaklaşım bulmak için belki profesyonel bir yardım alabileceğiniz bir zamana işaret edebilir. Bir ev hayvanınız varsa onun sağlığı ile ilgilenebilirsiniz. 

Günlük hayatınızı, günlük rutinlerinizi değiştirmeniz gerekebilir. Bazen bu değişiklik daha sağlıklı bir hayata adım atarakta meydana gelebilir. Diyete başlar, spor başlar kendinize çeki düzen verebilirsiniz. İş temposunun oldukça artacağı bir tutulma bekliyor sizi. Eğer iş arayışınız varsa bu tutulma mesaisi çok olan bir işi karşınıza çıkabilir.



 

01 - 07 Nisan  Yay Burcu ve Yükselen Yay Burçları Dinçer Güner Haftalık Burç Yorumu ♈️ (21 Mart - 19 Nisan): 

8 Nisan’da 19 derece Koç burcunda Şironyen Güneş Tutulması. Bu tutulma sizlerin 5. Evinde meydana gelecek. Aşk ve çocuklarla ilgili konular ön planda. Çocuk sahibi olmayı düşünenler çalışmalar yapabilirler. 

Finansal anlamda sürpriz harcamalara karşı dikkatli olmakta fayda var. Tutulmada şiron astreoidi etkin olacağından 2 senaryo çıkıyor karşımıza. İlki sizin travmalarınızı, yaralarınızı sarabilecek bir ilişki, bir partner getirebilir size bu tutulma. Oldukça romantik, duygusal, sezgisel yönü gelişmiş biri olabilir bu. 

Özellikle arkadaşlarınız, dostlarınız bu konuda size çöpçatanlık yapabilirler, birileri ile tanıştırabilirler sizi. Bir diğer olası senaryoda özellikle de ilişkiniz var ise, iyice kurban moduna girmeyin, kendinizi yaralayıp-paralamayın dikkat edin. Yaratıcı çalışmalar yapmak, sanatsal bir takım aktiviteler içinde aktif görevler almak ya da en azından ilgilenmek içinde harika. Bir hobinizi dilerseniz işe de dönüştürebilirsiniz bu tutulma sürecinde.


 

01 - 07 Nisan  Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak Burçları Dinçer Güner Haftalık Burç Yorumu ♈️ (21 Mart - 19 Nisan): 

8 Nisan’da 19 derece Koç burcunda Şironyen Güneş Tutulması. Bu tutulma sizlerin 4. Evinde meydana gelecek. Yuva, aile, yer değiştirme, taşınma, tadilat, gayrimenkul alım-satım konuları ön planda. 

Tutulmada Şiron Astreoidi etkin olacağından dolayı, evinizde, hanenizde hasta birine bakmanız, yardım etmenizde gerekebilir açıkçası. Ya da aileden, köklerden, geçmişten gelen bir takım sorunlar, travmalar yeniden su yüzüne çıkabilir, bunları çözmeniz gerekebilir. Aile içi ilişkilerde veya iş hayatınızda kibirden ve gururdan biraz uzak durulması gereken bir dönem olduğun da hatırlatalım. 

Ev ve yaşam alanımızla ilgili de önemli değişiklikler meydana gelebilir. Evimizi, yaşam alanımızı veya evle ilgili düzenlemeleri yeniden değerlendirebiliriz. Bu dönemde, evimizi daha huzurlu ve destekleyici bir ortama dönüştürmek için adımlar atabiliriz. 

Taşınmak, yer değiştirmek, ev almak, satmak, araba almak-satmak, toprakla ilgili işlerle ilgilenilebilecek bir sürece de işaret edebilir. Yalnız siz yine de işin içinde koç olduğundan dolayı evinizde sinir küpü şeklinde gezmeyin, kimseyle papaz olmayın.


 

01 - 07 Nisan  Kova Burcu ve Yükselen Kova Burçları Dinçer Güner Haftalık Burç Yorumu ♈️ (21 Mart - 19 Nisan): 

8 Nisan’da 19 derece Koç burcunda Şironyen Güneş Tutulması. Bu tutulma sizlerin 3. Evinde meydana gelecek. Astrolojide, 3. ev, iletişim, öğrenme, kardeşler, yakın çevre ve kısa mesafe seyahatleriyle ilgili konuları temsil eder. Şiron ise "yaralı şifacı" olarak bilinir ve yaralar, iyileşme süreçleri ve kişisel büyümeyle ilişkilendirilir. Kardeşler ve yakın çevre ile ilişkiler bu dönemde odak noktası olabilir. 

Geçmişteki sorunlar ve yanlış anlamalar iyileşme sürecine girebilir. Bu süreç, kardeşlerle ve yakın çevreyle daha derin ve anlamlı ilişkiler kurmamıza yardımcı olabilir. Kardeşler, kuzenlerle ilişkilerde iyileşme süreci başlayabilir. Zihnimiz, düşüncelerimiz biraz karışık olabilir. Yakın çevremizden insanlarla aramızda iletişim sorunları düzeltmek için uğraşabiliriz. 

Çevremizde ki insanlar farkında olmadan bizi üzebilir, yaralayabilir, hayal kırıklığına uğratabilir. Yakın çevre, kardeşler, komşular, yakın arkadaşlar duygusal anlamda bizi üzebilecek çıkışlar gerçekleştirebilirler. Şu dönem önemli projeler, fikirler üretebilir ve bunları satabilirsiniz. Yalnız fikirleriniz, düşünceleriniz biraz değişken olabilir, çabuk karar değiştirebilir ve bu yüzden de çevrenizden tepkiler alabilirsiniz. 

Araç kullanırken trafikte de dikkatli olmanızda fayda var, aşırı hız yapmayın, trafikte kimseyle takışmayın. Belki bu dönem eğitim aldığınız yeri veya hocanızı değiştirmeniz gerekebilir. Dijital konularda yeni projeler gündeme gelebilir, başlayabilirsiniz.



 

01 - 07 Nisan  Balık Burcu ve Yükselen Balık Burçları Dinçer Güner Haftalık Burç Yorumu ♈️ (21 Mart - 19 Nisan): 

8 Nisan’da 19 derece Koç burcunda Şironyen Güneş Tutulması. Tutulma zamanında şiron astreoidi etkin olacağından dolayı, maddi konularda birileri sizi üzebilir, ruhsal anlamda yaralanmanıza neden olabilir. 

Parasal konularda şu dönem koşullarınız belirsiz ve düzensiz gidebilir. Harcamalarınızı kontrol altına almakta da zorlanıyor olabilirsiniz. Bu dönem geçici olacaktır fakat gerçekçi ve kontrollü bir şekilde idare etmeniz gerekiyor parasal konuları. 

Tamda bu süreçte başkalarına da yardım etmeye çalışıyor olabilirsiniz ama unutmayın ki önce her zaman siz!. Bu yüzden öncelikle kendinizi düşünmeli, kendi ihtiyaçlarınızı doğru bir şekilde belirlemelisiniz. Bu dönem finansal anlamda önünüzü görmekte zorlanabilirsiniz. Koşullar, şartlar, fikirler çok değişken olacaktır. 

Bu arada bazen iyilikten de maraz doğabileceğini de unutmayın. Bu dönemde, kişisel değerlerimiz ve kendimize verdiğimiz değer konusunda da önemli değişiklikler yaşanabilir. Kendi kendimize değer verme şeklimizi gözden geçirebilir ve kendimizi daha fazla takdir etmeyi öğrenebiliriz.