Can ÇELİK/ADANA, (DHA)- ADANA’da bitpazarına alışverişe gelen müşterilerin 2 motosikletini ve 1 elektrikli bisikletini çalan 2 şüpheli, güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edilip, yakalandı. Şüphellier, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Eskişehir'de 24 Nisan Hava Durumu Nasıl Olacak? Eskişehir'de 24 Nisan Hava Durumu Nasıl Olacak?

Olay, 18 Mart’ta Seyhan ilçesi Kocavezir Mahallesi Güney Kuşak Bulvarı’nda meydana geldi. 2 şüpheli, bitpazarına alışverişe gelen vatandaşların araçlarını park ettikleri yere geldi. Bir süre bölgede gezen şüpheliler, park halindeki 2 motosikleti ve 1 elektrikli bisikleti çalıp, gözden kayboldu. Motosikletlerin sahibi Ali İhsan K. ve Cemal Ö. ile elektrikli bisikletin sahibi Özcan D., durumu fark edip polise ihbarda bulundu. Bölgeye gelen ekipler, çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyip, şüphelilerin Abdurrahman D. (35) ve Hüseyin B. (24) olduğunu tespit etti.

KISA SÜREDE YAKALANDILAR

Şüphelilerden Abdurrahman D. Seyhan ilçesi Gülbahçesi Mahallesi’nde, Hüseyin B. ise Çınarlı Mahallesi’nde yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan 2 şüpheli tutuklandı. (DHA)