Zonguldak’ta Bulunan Cesedin Kayıp Genç Kız Hasret Akkuzu’ya Ait Olduğu Tespit Edildi

1 Min Read

Zonguldak’taki Korkunç Olayda Kaybolan Genç Kızın Cesedi Bulundu

Zonguldak’ta, köylülerin su kuyusunda bulduğu cesedin, 10 gün önce kaybolan 17 yaşındaki Hasret Akkuzu’ya ait olduğu belirlendi. Olayla ilgili olarak yakalanan katil zanlısı Aydın ilinde gözaltına alındı. Ayrıca, cinayetle bağlantılı olduğu düşünülen 6 şüpheli de adliyeye sevk edildi.

Kuyuda Bulunan Ceset Aileyi Yasa Boğdu

Alınan bilgilere göre, Çaycuma ilçesine bağlı Perşembe beldesindeki Koramanlar köyü yakınlarında, hayvanlarını otlatan köylüler, 4 metre derinliğindeki su kuyusunda bir kadın cesediyle karşılaştı. Yapılan ihbarın ardından olay yerine gelen güvenlik güçleri, cesedi otopsi gerçekleştirilmek üzere morga kaldırdı. Kayıp olan 17 yaşındaki Hasret Akkuzu’nun ailesi, Çaycuma Devlet Hastanesi’ne çağrılarak cesedi teşhis etti ve bu durum ailenin yüreklerini dağladı.

Katilin Yakalanması ve Soruşturma Süreci

Hasret Akkuzu’nun ölüm nedeninin anlaşılması için ceset, Ankara Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Çaycuma Cumhuriyet Başsavcılığı, olayla ilgili bir soruşturma başlattı. Bu çerçevede, toplamda 6 şüpheli adliyeye sevk edilirken, cezaevi firarisi olduğu tespit edilen D.B. isimli şahıs da Aydın’da yakalandı. D.B.’nin gerekli işlemler için Zonguldak’a sevk edileceği bildirildi.

Gözler şimdi, Hasret Akkuzu’nun cenazesinin otopsi işlemlerinin ardından köyüne defnedilmesi bekleniyor. Ailesi ve köy halkı, genç kızın trajik ölümüyle sarsılmış durumda.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version