Yunusemre Kent Konseyi’nden Anlamlı Aşure Hayrı
Yunusemre Kent Konseyi Kadın Meclisi, Muharrem ayı dolayısıyla anlamlı bir aşure hayrı etkinliği düzenledi.
Aşure hayrı, Yunusemre Kent Konseyi’nin Yenimahalle’deki binasında gerçekleştirildi. Etkinliğe Yunusemre Kent Konseyi Başkanı Bektaş Kılınç, Kadın Meclisi Başkanı Suzan Cömert Özata, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Etkinlikte konuşan Bektaş Kılınç ve Suzan Cömert Özata, aşurenin toplumda paylaşımın ve bir arada olmanın sembolü olduğunu vurgulayarak, böyle anlamlı bir etkinlikte vatandaşlarla bir araya gelmekten memnuniyet duyduklarını dile getirdiler.
Katılımcılar ise gerçekleştirilen organizasyona teşekkür ederek, aşure hayrından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı