Yunusemre’de Engelleri Aşan Bir Gün
Manisa’nın Yunusemre ilçesinde faaliyet gösteren Muradiye Engelsiz Yaşam Merkezi, özel bireyler için düzenlenen anlamlı bir etkinlikte Muradiye At Çiftliği’ni ziyaret etti. Bu etkinlik, özel bireylerin at binme deneyimi yaşadığı ve doğayla iç içe keyifli anlar geçirdiği bir olay olarak öne çıktı.
Özel Bireyler İçin Anlamlı Bir Etkinlik
Yunusemre Belediyesi tarafından organize edilen sosyal sorumluluk projesine, Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Gürtunca, Belediye Sağlık İşleri Müdürü Birsen Öcal ve merkez sorumluları, öğretmenler ile hayırseverler katılım gösterdi.
Doğayla Buluşarak Sosyal Beceriler Geliştirildi
Etkinlik, 18 yaş üstü özel bireylerin hem ata binebildiği hem de atların sakinleştirici etkisini deneyimleyebildiği bir atmosferde gerçekleşti. Katılımcılar, doğayla etkileşimde bulunarak sosyal becerilerini geliştirme fırsatı yakaladılar.
Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Gürtunca, etkinlikte özel bireylerin mutluluğunu görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Özel bireylerimizin sosyal yaşama daha fazla katılmaları ve yaşam kalitelerinin artırılması için bu tür etkinlikleri önemsemekteyiz. Herkese desteklerinden dolayı teşekkür ederim” şeklinde konuştu.
Yunusemre Belediyesi, özel bireylere yönelik sosyal ve rehabilite eden etkinliklerin süreceğini duyurdu.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
TUNCELİ AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ’NDE DİŞ HEKİMİ OLARAK ÇALIŞAN VE 2 YILDIR SİGARA İÇEN DİŞ HEKİMİ CEMAL AYYILDIZ, SAĞLIK HAYAT MERKEZİ SİGARA BIRAKMA POLİKLİNİĞİ SAYESİNDE BU ZARARLI ALIŞKANLIKTAN KURTULDU.