Yerköy’de Firari Hükümlü Yakalandı
Yozgat’ın Yerköy ilçesinde, adaletin eline düşen bir firari hükümlü, Jandarma’nın etkili operasyonu sayesinde yakalandı.
Edinilen bilgilere göre, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından yürütülen çalışmalar neticesinde, hakkında hapis cezası bulunan bir kişi tespit edildi. D.A. isimli şahsın ‘Kasten Öldürme’ suçundan kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunduğu belirlendi.
Adalet Süreci Başlıyor
Gözaltına alınan D.A., herhangi bir direnç göstermeden teslim oldu. Şu anda adli işlemleri devam eden hükümlünün, işlemlerinin tamamlanmasının ardından Yozgat Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na gönderileceği ifade edildi. Bu başarılı operasyon, Jandarma’nın suçla mücadele konusundaki kararlılığını bir kez daha gözler önüne serdi.
DURUŞMAYA EKREM İMAMOĞLU’NUN BABASI HASAN İMAMOĞLU (PEMBELİ) DA KATILDI