Kar Yağışı ve Yılbaşı Tatili, Tunceli’deki Çocukları Sevindirdi
Yoğun kar yağışı ve yılbaşı tatili dolayısıyla okullara verilen ara, Tunceli’de en çok çocukları mutlu etti. Tatili fırsata dönüştüren çocuklar, sevinçlerini oyunlar ve neşeli ifadelerle ifade etti.
Tunceli’deki Kar Yağışı ve Okul Ara Tatili
Tunceli’de etkili olan kar yağışı ve yılbaşı tatili kapsamında okullara verilen ara, şehir genelinde çocuklara unutulmaz anlar yaşattı. Beyaza bürünen sokaklarda arkadaşlarıyla oyun oynayan çocuklar, tatilin keyfini çıkarırken, okulların tatil edilmesinden duydukları mutluluğu da dile getirdi. Soğuk havaya rağmen, yüzlerden eksik olmayan gülümsemeler, yılbaşı tatilinin en renkli anlarını oluşturdu.
Çocukların Mutlulukları
Okulların tatil olmasına sevindiklerini ifade eden Serçiyan İrencin, “Okullarımız tatil oldu çok mutluyuz. Okullara ara verdiği için Milli Eğitim Bakanımıza çok teşekkür ederiz. Zaten bu karda kışta da okula gidilmezdi. Arkadaşlarımla birlikte çok güzel eğleniyoruz” şeklinde konuştu.
2 Şubat Cuma gününün de tatil olmasını isteyen Anıl Taşdemir ise, “Çok güzel hissediyorum. Okulların tatil olması da çok güzel. İyi ki tatil oldu, inşallah Cuma günü de tatil olur” dedi.
Diğer bir çocuk olan Mira Özbek ise tatil olmasının mükemmel olduğunu söyledi.
İhlas Haber Ajansı
