Yenişehir Belediye Başkanı, Her Gün Farklı Köyde Sabah Namazında Vatandaşlarla Buluşuyor

Editör
1 Dakika Okuma
Yenişehir Belediye Başkanı, Her Gün Farklı Köyde Sabah Namazında Vatandaşlarla Buluşuyor

Osmanlı’nın İlk Başşehri Yenişehir’de Belediye Başkanı Her Gün Değişik Köyde Sabah Namazında Vatandaşlarla Buluşuyor

İlçeye bağlı 71 mahallede, Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel, sabah namazı sonrasında hemşerileriyle kahvaltıda bir araya gelerek onların istek ve beklentilerini dinliyor. Başkan Özel ile buluşan hemşerileri, “Belediye başkanımızı tebrik ediyoruz. Kendisinin sabah namazı öncesinde mahallemize gelip, namaz sonrası bizlerle kahvaltıda bir araya gelmesi, istek ve sorunları dinlemesi bizleri mutlu ediyor” şeklinde ifade ettiler.

Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel, “Yeni bir güne hemşerilerimiz ile başlamak onlarla sohbet etmek bizlere ayrı bir motivasyon aşılıyor. Kalbe düşen ilk dua, günün kaderini güzelleştirmeye ilk adım belki de, mahalle sakinlerimiz ve belediye temizlik personelimiz ile seher vaktinde soframızda sıcak çay ve simidimizi, çorbamızı paylaşıyoruz. Onların dualarını almak, sıcak tebessümlerle samimi bir ortamda buluşmak, tarifi olmayan bir duygudur” dedi.

Özel, “Dün olduğu gibi bugün de bundan sonra da her zaman halkımızın yanında, onların emrinde olmak bizleri çok mutlu ediyor” ifadelerini kullandı.

İhlas Haber Ajansı

ETİKETLENDİ:
Bu Makaleyi Paylaş