Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Yaşar Güler, ABD’nin Ankara Büyükelçisi Thomas Joseph Barrack’ı Kabul Etti

    Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, ABD’nin Ankara Büyükelçisi Thomas Joseph Barrack ile bir görüşme gerçekleştirdi. Bakanlık sosyal medya hesaplarından bu kabulün detaylarını paylaştı.

    Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, ABD'nin Ankara Büyükelçisi Thomas Joseph

    Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’den Önemli Kabul

    Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, önemli bir diplomatik görüşme gerçekleştirdi. Bakan Güler, ABD’nin Ankara Büyükelçisi Thomas Joseph Barrack ile bir araya geldi.

    Görüşmenin Detayları

    Bu bilgi, Milli Savunma Bakanlığı’nın resmi sosyal medya hesapları üzerinden duyuruldu. Bakan Güler ile Büyükelçi Barrack arasındaki görüşmenin içeriğine dair henüz fazla detay verilmedi. Ancak, iki ülke arasındaki stratejik ilişkilerin güçlenmesine dair mesajlar verildiği düşünülüyor.

    Önemli Bir Diplomatik Adım

    Bu kabul, Türkiye ve ABD arasındaki savunma işbirlikleri açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. İki tarafın farklı güvenlik meseleleri üzerinde birbirleriyle iletişimde bulunmaları büyük önem taşıyor.

    Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı