Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yapım işi Bayburt Group tarafından sürdürülen ve 12 yıldır bitmeyen tünelden sürücüler umudunu kesti

YAPIM İŞİ BAYBURT GROUP TARAFINDAN SÜRDÜRÜLEN VE 12 YILDIR BİTMEYEN TÜNELDEN SÜRÜCÜLER UMUDUNU KESTİ

Bu haberin fotoğrafı yok

Bayburt-Erzurum güzergahını kullanan ve kış aylarında oldukça zorluk çeken sürücüler, Kop Tüneli’nin bitirilmesi için Bayburt Group’a çağrıda bulundu.

Erzurum-Bayburt sınırındaki 2 bin 400 rakımlı Kop Geçidi’nin 2 bin rakımlı noktasında 2012 yılında temeli atılan ve 3 yıl içerisinde tamamlanarak hizmete açılacak vaadinde bulunulan, yapım işi de Bayburt Group tarafından sürdürülen, 12 yıldır tamamlanamayan tünel bu kışa da yetişmedi. Sürücüler ise tünelden umudunu kesti.

Bayburt – Erzurum güzergahını kullanan ve kış aylarında oldukça zorluk çeken sürücüler Kop Tüneli’nin bitirilmesi için Bayburt Group’a çağrıda bulundu.

Bayburt Group inşaata seslenerek tünelin ne zaman biteceğini soran sürücüler, bu kış da aynı çilenin yaşanacağını kaydettiler.