Başkan Uçar, Yerinde Denetimle Hizmetleri İnceledi
Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, sahada gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyerek değerlendirdi.
Başkan Uçar, belediye personelinin fedakarlıkla çalıştığını belirterek, “Amacımız her zamanki gibi, bu süreçte de vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmaktır” şeklinde konuştu.
Belediyeler, Devletin Halkla Buluşma Noktasıdır
Yakutiye Belediyesi, günlük talepleri karşılamak amacıyla yoğun bir çaba sarf eden ekiplerle, ilçe sınırları içerisinde vatandaşların huzuruna çıkıyor. Dr. Mahmut Uçar, fedakar ekiplerine teşekkür ederek, “Devlet anlayışımız, her zaman maddi bir perspektiften uzak; daha çok manevi değerlerimiz üzerine temellendirilmiştir. Belediyeler, devletin halkla buluşan elidir ve bunun yanında vicdan ve merhamet adresidir. Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları adına sahada gerekli tüm faaliyetleri titizlikle yürütüyoruz. Ekiplerimiz, ihtiyaç sahiplerinin taleplerine cevap vererek, devletimizin şefkatini ulaştırmak için elinden gelenin fazlasını yapmaktadır. Bizler için sonsuz kıymete sahip olan büyüklerimiz, dua ve destekleriyle bizlere güç vermektedir. Bizim görevimiz, halka hizmettir ve bu süreçte üzerimize düşeni en iyi şekilde yerine getirmeyi amaçlıyoruz.” dedi.
Mazlumların Derdine Derman Olmak İçin Çalışıyoruz
Başkan Uçar, devlet anlayışlarının özünde insanın yer aldığını ifade ederek, “İnsanlık onuru, bizim için her şeyin önündedir. Bu yüzden insanlık ittifakı fikriyatına sahip olmakta ve mazlumların dertlerine çare olmaya çalışmaktayız. ‘Türkiye, umudun adı.’ diyerek bu topraklar üzerinde çalışmaya devam ediyoruz. Belediyecilik hizmetlerimizi güvenli, gönüllü ve düzenli bir biçimde sürdürüyor; bu şekilde geçmişimize, inançlarımıza ve kültürümüze uygun bir hassasiyet gösteriyoruz. Bu bağlamda, zaman mefhumu gözetmeksizin görevlerini en iyi şekilde yerine getiren personelime bu özverilerinden ötürü teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

