Yusuf Yaser Aksu, Vezirköprü’de Coşkuyla Karşılandı
İtalya’da gerçekleştirilen Avrupa Şampiyonası’nda altın madalya kazanarak Avrupa şampiyonu unvanını elde eden Vezirköprülü güreşçi Yusuf Yaser Aksu, memleketi Vezirköprü’de büyük bir sevinçle karşılandı.
Şampiyon Güreşçi, Vatandaşların Yoğun İlgi Odağı Oldu
Vezirköprü Kaymakamlığı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor Kulübü’nde yetişen ve eğitimine Kavak Yaşar Doğu Sporcu Eğitim Merkezinde devam eden Aksu, ilçenin girişinde coşkulu bir kalabalık tarafından davul zurna eşliğinde karşılandı. Hazırlanan konvoyla birlikte ilçe merkezine geçerek burada vatandaşlara selam veren şampiyon güreşçi, hemşehrilerinden büyük bir alkış aldı.
Kaymakam ve Belediye Başkanından Destek Mesajı
Karşılamanın ardından, Yusuf Yaser Aksu ilk olarak Vezirköprü Kaymakamı Özgür Kaya’yı makamında ziyaret etti. Kaymakam Kaya, ziyarette yaptığı konuşmada, “Yusuf’un elde ettiği bu büyük başarı gurur verici. Sporun ve sporcuların yanında olmayı sürdüreceğiz” şeklinde ifade etti.
Ardından Vezirköprü Belediye Başkanı Av. Murat Gül ile buluşan Aksu, burada da sıcak bir ilgiyle karşılaştı. Belediye Başkanı Gül, “Yusuf’un bu başarısı Vezirköprü için büyük bir onur kaynağı. Belediye olarak genç sporcularımıza her alanda destek vermeye devam edeceğiz” dedi.
Yusuf Yaser Aksu’nun başarıları, Vezirköprü halkı için bir gurur kaynağı olmaya devam ediyor.
İTALYA’DA DÜZENLENEN AVRUPA ŞAMPİYONASI’NDA ALTIN MADALYA KAZANARAK AVRUPA ŞAMPİYONU OLAN VEZİRKÖPRÜLÜ GÜREŞÇİ YUSUF YASER AKSU, MEMLEKETİ VEZİRKÖPRÜ’DE İLÇE HALKI TARAFINDAN BÜYÜK BİR COŞKUYLA KARŞILANDI.
2 PAKET SİGARA İÇİN KASİYERİ BIÇAKLADILAR; O ANLAR GÜVENLİK KAMERASINA YANSID
2 PAKET SİGARA İÇİN KASİYERİ BIÇAKLADILAR; O ANLAR GÜVENLİK KAMERASINA YANSID