Vezirköprü Kızılay Şubesi’nden Özel Öğrencilere Moral Etkinliği Düzenlendi

1 Min Read

Samsun Vezirköprü Kızılay Şubesi’nden Özel Öğrencilere Destek Etkinliği

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde, Kızılay Haftası etkinlikleri çerçevesinde, özel eğitim gören öğrencilere moral vermek amacıyla anlamlı bir organizasyon gerçekleştirildi.

Öğrencilerle Bir Araya Gelindi

Vezirköprü Kızılay Şube Başkanı Bekir Kurtoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Nazmiye Osman Özel Eğitim Uygulama Okulu’nda düzenlenen bu etkinlikte, özel öğrencilerle bir araya geldi. Etkinlik sırasında yapılan aktivitelerle, Kızılay’ın yardımlaşma ve dayanışma kavramlarını eğlenceli bir şekilde tanıttı.

Unutulmaz Anlar Yaşandı

Kızılay gönüllüleri, etkinlik boyunca öğrencilere çeşitli oyunlar sunarak onlara keyifli bir gün yaşattı. Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği organizasyonda, gönüllülük bilincinin yaygınlaştırılması gerektiği vurgulandı.

Önemli Mesajlar Verildi

Etkinliğin ardından bir açıklamada bulunan Vezirköprü Kızılay Şube Başkanı Bekir Kurtoğlu, “Kızılay olarak amacımız iyiliği yaymak ve toplumu her kesimine ulaşmaktır. Bu gibi ziyaretler, hem bizler hem de öğrenciler için son derece değerli” ifadelerini kullandı.

Vezirköprü Kızılay Şubesi, bu tür organizasyonlarla toplumda farkındalık yaratmaya devam edecek.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version