Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Çiftçi gençlerle pedal çevirdi

ERZURUM VALİSİ MUSTAFA ÇİFTÇİ’NİN DE KATILDIĞI ETKİNLİKTE KATILIMCILAR AZİZİYE TABYALARINDA NENE HATUN’UN KABRİNDE FATİHA OKUDU DUA ETTİ.

Bu haberin fotoğrafı yok

Cumhuriyet Tabyalar Bisiklet Turnuvası etkinliği kapsamında, 81 ilden gelen bisikletçiler Havuzbaşı Şehir Meydanı’ndan Aziziye/Mecidiye Tabyasına kadar gençlerle pedal çevirdi.

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi’nin de katıldığı etkinlikte katılımcılar Aziziye tabyalarında Nene Hatun’un kabrinde Fatiha okudu dua etti.

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, etkinlikle ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, “Hafta sonu güzel bir sportif faaliyet oldu, tabyaların aktif şekilde kullanılması konusunda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz güzel işlere imza atıyor. Büyük Kiremitlik Tabya’da gençler spor müsabakaları yapıyor, müzik etkinlikleri gerçekleştiriyor.

Milli Eğitim Müdürlüğümüze bağlı okullar, tabyalarda tarih dersleri işliyorlar. Böylece tarihi mekanlar boş kalmıyor, yaşayan tabyalara dönüşüyor. Emeği geçen, bu konuda gayret sarf eden tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.