Vali Aksoy, Eskişehir AFAD’ın Yeni Hizmet Binasında İncelemelerde Bulundu

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, AFAD’ın yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu. İnşaat çalışmaları hızla devam ederken, Vali Aksoy’a Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanı Ali Hamza Pehlivan da eşlik etti.

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, AFAD'ın yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu.

Eskişehir Valisi İncelemelerde Bulundu

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Eskişehir İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nün (AFAD) yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu. Vali Aksoy, çalışmaların sürdüğü inşaat alanında detaylı bir gözlem yaptı.

Yeni Hizmet Binası Hızla Yükseliyor

AFAD’ın yeni hizmet binasının yapımı sürerken, projedeki ilerleme hakkında bilgi alan Vali Aksoy’a, ziyareti esnasında Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanı Ali Hamza Pehlivan da eşlik etti. İnşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği öğrenilirken, Vali Aksoy’un incelemeleri dikkat çekti.

Afet Yönetiminde Önemli Adımı İzliyoruz

AFAD, afet ve acil durum yönetiminde önemli bir yere sahip olan yeni hizmet binasıyla, bölgedeki kriz anlarında daha etkin bir hizmet sunmayı hedefliyor. Vali Aksoy’un incelemeleri, bu projenin ne denli önemli olduğunu bir kez daha ortaya koydu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı