Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Uygulama noktalarını paylaşmak için grup kurdukları gerekçesiyle gözaltına alınan 13 şahıs serbest kaldı

    HATAY’DA SUÇLU VE ALKOLLÜ ŞAHISLARIN KAÇMASI İÇİN UYGULAMA NOKTALARINI SOSYAL MEDYA GRUPLARINDA PAYLAŞAN 13 ŞAHIS ÇIKARILDIKLARI MAHKEMECE SERBEST KALDILAR.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    Hatay’da suçlu ve alkollü şahısların kaçması için uygulama noktalarını sosyal medya gruplarında paylaşan 13 şahıs çıkarıldıkları mahkemece serbest kaldılar.

    Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri, İskenderun, Belen ve Arsuz ilçelerinde yapılan denetim ve uygulamaların yeri ve konumunun, yaklaşık 800 kişinin olduğu WhatsApp grubunda paylaşıldığını tespit etmişti. Durum üzerine harekete geçen polis ekipleri, grup üzerinde yer bildirimi ve bilgi paylaşımı yapan toplam 13 kişiyi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin adından şahıslar adliyeye sevk edilmişti. 13 şahıs, çıkarıldıkları mahkemece serbest kaldılar.

    YORUMLAR

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir