Kahramankazan’da 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu
Kahramankazan, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın heyecanıyla dolup taştı. Bu kutlamalar sırasında, alanda ayakta durmakta zorlanan şehit babaları için özel bir yardım eli uzandı.
Şehit Babalarına Destek
Milli Egemenlik Parkı’nda gerçekleştirilen bayram etkinliklerinde, İsmail Başayar ve Nurettin Esendemir adlı şehit babaları, uzun süre ayakta kalmakta zorluk yaşadılar. Durumu fark eden Üsteğmen Halil Türkekul, hemen harekete geçerek askerlerine sandalye getirmeleri için talimat verdi. Bu sayede, şehit babalarının rahat bir şekilde kutlamalara katılmaları sağlandı.
Törene Katılanlar
Kutlamalara Kaymakam Abdullah Selim Parlar, Belediye Başkanı Selim Cirpanoglu, Garnizon Komutanı Hv SS Alb. Kenan Güler, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Onur Kan Gülderen, çeşitli siyasi parti ilçe başkanları ve diğer protokol üyeleri katıldı. Ayrıca, gaziler ve şehit yakınları da etkinlikte yer aldı. Tüm katılımcılar, 30 Ağustos Zaferi’nin gururunu paylaşarak, ülkenin bağımsızlığı için can veren şehitleri anma fırsatı buldu.