Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Ünye’de Patlayan İçme Suyu Borusu OSKİ Ekipleri Tarafından Onarıldı

    Ordu’nun Ünye ilçesinde, Liseler Mahallesi’nde içme suyu borusunun patlaması sonucu sokak ve caddelerde su birikintileri oluştu. OSKİ ekipleri acil müdahale ederek onarımları tamamladı ve sular yeniden verilerek sorun çözüldü.

    Ordu'nun Ünye ilçesinde, Liseler Mahallesi'nde içme suyu borusunun patlaması sonucu

    Ünye’de İçme Suyu Borusu Patladı

    Ordu iline bağlı Ünye ilçesinde meydana gelen bir olayda, içme suyu ana şebeke borusu patladı.

    Olay, Liseler Mahallesi’nde, Veteriner Sokak üzerinde gerçekleştirilen altyapı çalışmaları sırasında yaşandı. Patlayan boru nedeniyle sokak üzerinde ve Ünye Akkuş-Niksar caddesinde su birikintileri oluştu. Su sızıntısının meydana gelmesi üzerine, Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’ne (OSKİ) bilgi verildi ve hemen bölgedeki suyu kesme işlemi gerçekleştirilerek, diğer mahallelerdeki su akışının da etkilenmesi önlendi. Liseler, Saraçlı, Yunus Emre, Kaledere ve Çınarlık Mahalleleri de bu merkez ana şebeke borusundan besleniyor.

    OSKİ ekipleri olay yerine hızlı bir şekilde intikal ederek, patlayan borunun onarım işlemlerini tamamladı. Yapılan başarılı onarımların ardından, su şebekelerine yeniden su verilmeye başlandı.

    Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı