Ünye’de İkili Çarpışma: İş Makinesi Uçuruma Yuvarlandı
Ordu’nun Ünye ilçesinde, bir iş makinesi ile otomobilin çarpıştığı kaza, bölgedeki bir aracın güvenlik kamerasına anbean yansıdı.
Kaza Detayları
Olay, Çatalpınar Mahallesi’nde, Akkuş-Niksar karayolunda meydana geldi. Mesafe kat eden iş makinesi, aniden durarak sürücüsünün kontrolünü kaybetmesine neden oldu. Frenlerinin tutmadığı belirtilen makine, yolda seyir halindeki bir otomobile çarptıktan sonra metrelerce yükseklikten aşağı yuvarlandı.
Kaza sırasında çevrede bulunan vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine hızla sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri gönderildi. Kazanın ardından, iş makinesinin sürücüsü ve otomobilin sürücüsü hafif yaralanarak, ilk müdahalenin ardından Ünye Devlet Hastanesi’ne götürüldü.
Kaza Anına Dair Görüntüler
Kazanın yaşandığı esnada, otomobilin arkasında seyreden bir aracın kamerası, kaza anına dair görüntüleri kaydetti. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Yetkililer, kazayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı.