Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Üniversite Öğrencisi Teslime Hanedan’ın Ölümü Üzerine 5 Şüpheli Adliyeye Sevk Edildi, Sevgilisi Tutuklandı

    Aydın’ın Efeler ilçesinde, Teslime Hanadan adlı 20 yaşındaki üniversite öğrencisi, başından vurularak hayatını kaybetti. Olayla ilgili 5 şüpheli gözaltına alındı, sevgilisi E.F. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Cenaze, Mersin’de toprağa verildi.

    Aydın’ın Efeler ilçesinde, Teslime Hanadan adlı 20 yaşındaki üniversite öğrencisi,

    **Aydın’da Korkunç Cinayet: Üniversite Öğrencisi Genç Kız Hayatını Kaybetti**

    Aydın’ın Efeler ilçesinde, başına isabet eden bir kurşunla hayatını kaybeden üniversite öğrencisi genç kızın ölümü hakkında, erkek arkadaşının da aralarında bulunduğu toplam 5 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Olayın ardından sevgilisi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

    **Olayın Gelişimi**

    6 Ağustos Çarşamba gecesi meydana gelen trajik olayda, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne Kalfaköy Mahallesi yolu üzerindeki bir su deposu yakınında bir kadının başından vurulduğu ihbarı yapıldı. İhbar sonrası sağlık, polis ve jandarma ekipleri derhal bölgeye yönlendirildi. Sağlık ekipleri, genç kadının başına isabet eden bir tabanca mermisiyle hayatını kaybettiğini belirledi. Olayın ardından güvenlik güçleri, cesedin bulunduğu alanı güvenlik çemberine alarak detaylı bir inceleme başlattı. Yapılan araştırmalar sonucunda olay yerinde bir tabanca ele geçirildi. Çelişkili ifadeler verdikleri belirlenen Teslime Hanadan (20) adlı genç kızın erkek arkadaşı E.F.’nin de aralarında bulunduğu 5 şüpheli gözaltına alındı.

    **Cenaze Töreni**

    Üniversite öğrencisi Teslime Hanadan’ın cenazesi, otopsi işleminden sonra memleketi Mersin’in Mut ilçesine gönderildi. Genç kızın naaşı, Kurtsuyu Mahallesi’nde düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi. Cenaze namazı, bugün sabah saatlerinde mahalle mezarlığında kılınarak, dualarla defnedildi.

    **Adli Süreç Başladı**

    Emniyetteki işlemlerinin ardından 5 şüpheli, güvenlik önlemleri eşliğinde adliyeye sevk edildi. Adliye önünde çevik kuvvet polislerinin oluşturduğu koridorla şüpheliler basın mensuplarından uzak tutuldu.

    **Tutuklama ve Serbest Bırakmalar**

    Adliye sürecinde, 5 şüpheliden D.Ç., E.S.A. ve A.P. ifade verdikten sonra serbest bırakılırken, genç kızın sevgilisi E.F. ve U.B. ise mahkemeye sevk edildi. Mahkemede U.B. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı ancak sevgilisi E.F. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

    Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı