Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Üniversite öğrencilerinden göl kenarında kamp

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİ, ERZURUM’UN UZUNDERE İLÇESİNDE BULUNAN TORTUM GÖLÜ YARIMADASI’NDA GELENEKSEL KAMP ORGANİZASYONUNU GERÇEKLEŞTİRDİ.

Bu haberin fotoğrafı yok

Atatürk Üniversitesi öğrencileri, Erzurum’un Uzundere ilçesinde bulunan Tortum Gölü Yarımadası’nda geleneksel kamp organizasyonunu gerçekleştirdi.

İki gün süren etkinlikte, öğrenciler doğanın keyfini çıkararak çeşitli etkinlikler ve sosyal aktiviteler gerçekleştirdi. Genç girişimci Muhammed Öztürk, Erzurum’dan Erzincan’a kadar birçok üniversitede kamp organizasyonları düzenlemeye devam ediyor. Bu yılki kamp, öğrencilere hem eğlenceli anlar yaşatmak hem de doğa ile iç içe bir deneyim sunmak amacıyla organize edildi. Öztürk, “Kamp organizasyonlarımız her yıl büyüyerek devam ediyor. Öğrencilerin doğayla buluşması ve sosyal bağlarını güçlendirmesi bizim için çok önemli” dedi.

Etkinlik, katılımcılara unutulmaz anlar yaşatırken, bölgedeki doğal güzelliklerin de tanıtımına katkıda bulundu. Öğrenciler, bu tür organizasyonların hem kişisel gelişimlerine hem de arkadaşlık ilişkilerine olumlu etkiler sağladığını ifade etti.